Every day is a new opportunity
to change anything.


*

Glöm gårdagen, lev idag. Dröm om morgondagen. 




*

Kan fortfarande inte riktigt släppa att 2014 snart är över.. Detta år har gett mig mycket lärdom, besvikelse men också mycket glädje. Det som jag förlorat har gett mig mycket lärdom, man ska inte släppa in nya som gamla människor så lätt på livet. 

Jag har inte bara mött besvikelse, mycket glädje, som min Joel ❤️ människan som ger mig den trygghet en människa förtjänar, ärlig och omtänksam. Honom tänker jag aldrig släppa! Min familj har gett mig lika mycket stöttning som alla andra år, årets julafton var precis lika bra som förra året, jag fick allt jag önskade mig plus lite till, och framförallt en nykter julafton från alla håll och kanter som en julafton ska vara. 

Mitt jobb har gett mig ljusare dagar om livet, dom underbara människorna som jag lärt känna, som har fått mig att skratta så magen värker, man kommer dit med ett leende på läpparna, man går hem med ett ännu större leende på läpparna för att man är så glad över att fått tillbringa dagen på jobbet med fina barn och underbar personal. 

Jag har både förlorat och vunnit tillit, dom som suger energi kastar jag fortfarande längre och längre bort. Jag har få människor i livet, men jag har tammefan dom bästa! Jag är glad över året 2014, men jag är rätt säker på att 2015 kommer bli snäppet bättre. Så mycket planer, feamtidsplaner, mycket att längta till. Det här kommer bli så jävla bäst, ❤️ jag längtar!

Tack 2014 för allt du gett mig, nu drar jag mot 2015 för ännu bättre tider. 

22/12

Även december börjar dra mot sitt slut. Idag är första lediga dagen, och oj så behövligt! Både för mig och min axel. En tur till Birsta blev det imorse, sedan har jag bara städat och grejat lite, nu väntar jag på att min fina pojkvän ska komma hem från dagens arbete så vi får äta en god middag och mysa, imorgon åker jag till pappa där jag firar min julafton med familjen och kusiner. 

Med musiken på högsta volym, tända ljus och filten på kroppen så känns det rätt okej att bara vara jag, förhoppningsvis så vill min axel sammarbeta med mig snart också! Nä dags att förbereda middagen, på återseende! 




2014

Både bra och dåliga saker har hänt detta år. Jag har lärt mig så otroligt mycket. 
Men det bästa av allt. Jag fick min prins,  mitt allt och det absolut dyrbaraste jag har. - min Joel. 

Jag är säker på att 2015 blir minst lika bra. ❤️ 

Dagens

vill ha: pengar 
klädsel: trosor och T-shirt 
smink: ingenting
frisyr: nyduschad 
låt: Ken ring - instängd 
bästa: mina kollegor 
planer: krypa ner under täcket. 
roligaste: barnen på jobbet
saknad: Ingenting. 
dummaste: att man aldrig känner sig utvilad
misslyckande: ingenting 
drog: cigg och musik 
köp: julklappar
humör: grymt trött men annars fina fisken 

.





14/12

Ännu en helg börjar närmar mot sitt slut.. Men en lugn och skön helg har det varit, i fredags bjöd Joel mig på spontan middag ute :) hur mysigt som helst! Sedan myste vi i soffan med musik och varsin cider/öl. Lördagen var Joels mamma, bror och Berta på besök för förråd rensning, gick ju hur fort som helst så hade man dagen fri sedan som fick bestå av god middag och mys framför filmer med gotta. 

Imorse klev jag upp tidigt, morgon pigg som man kan vara ibland. Myste ner mig i soffan framför Nyhetsmorgon och kaffe medans Joel sov vidare på söta örat. Varma mackor fick våran frukost bestå av idag, en ny städat lägenhet så ligger jag nu på soffan och funderar på vad dagen har att erbjuda mer..? Vi får se vad som tänkas hitta på :) på återseende! 




12/12

Lycklig över livet. 




10/12

Veckan fortsätter och dagarna lika så, idag har syrran och My varit här på middag, alltid lika mysigt att få rå om dom. Efter en dusch och diskat undan disken sedan middagen så ligger jag i soffan med musik innan jag och Joel ska krypa ner under täcket och se en film som får avsluta våran kväll. Imorgon är det lucia på dagis, längtar faktiskt efter att få se alla tärnor, tomtar och höra deras fina små röster. Gullungarna! Jag kommer aldrig byta jobb, och människorna som man får jobba med. Helt fantastiska! 

-

Varje kväll, varje morgon, plus nångång under dagen. Varje dag, säger vi - Jag älskar dig. 

Jag har den mest fantastiska pojkvännen man någonsin kan tänka sig, jag har aldrig nånsin känt mig så grymt älskad. Jag skulle kunna göra allt för den här mannen. Det finaste för mig, är att älskas utav dig. Min Joel. Du och jag älskling!!! 

Dagens

vill ha: en eller helst flera tatueringar 
klädsel: jeans, linne och kofta
smink: ingenting än
frisyr: utsläppt
låt: stiftelsen - lilla mamma
bästa: barnen på jobbet, garanterat. 
planer: dricka mitt kaffe och sedan gå mot jobbet. 
roligaste: säkerligen barnen på jobbet
saknad: Mamma..
dummaste: att det är kallt
misslyckande: ingenting än iallafall
drog: cigg och musik 
köp: ingenting ännu
humör: lycklig

9/12

Ännu en helg är avslutad och en ny vecka har fått en början. Helgen tillbringade vi med Vincent, där pepparkake bak stod på schemat. Annars har vi bara myst och rått om varandra. I söndags åkte jag till pappa och överraskande syrran som var där och hälsade på. Vi kapade och kastade in ved, pappa fick stå för middagen, han bjöd på grillat och potatisgratäng. Kvällen myste vi framför en film och självklart busade jag och kramades, pussades på min älskade Jonas. 

Igår åkte jag mot Sundsvall igen för jobb och ansvar. Kvällen igår bestod av taco mys framför film med min Joel. Idag är ännu en jobb idag, kaffe koppen står på bordet och dom tända ljusen lika så. 







dagens

vill ha: julen
klädsel: mjukis brallor och hood tröja
smink: ingenting
frisyr: utsläppt
låt: stiftelsen - lilla mamma
bästa: sängen
planer: bli fri illamåendet och mysa med min joel ikväll.
roligaste: säkerligen barnen på jobbet
saknad: Karolin och Visse.
dummaste: att det är kallt
misslyckande: ingenting än iallafall
drog: cigg
köp: ingenting ännu
humör: trött men ändå glad.

Hej december!

Helgen är över och november månad lika så. Helgen tillbringade jag i Härnösand, fredagen umgicks jag med min efter längtade Emma i utansjö, en utgång var planerad men ändrade planer så vi degade hos henne i varsitt soffhörn framför en film och pratade om allt mellan himel och jord tills klockan blev strax efter 10, så körde hon hem mig till syrran där jag bäddade ner mig fort. 

Lördagen var jag barnvakt åt Jonas, vi åkte till Häggdånger på julmarknad och hälsade på pappa en sväng, väl hemma igen så slängde vi i oss en god middag som jag lagade ihop, sen traskade jag och Jonas upp till Mia och Camilla där Jonas fick leka av sig med emelina, påväg hem somnade lilleman gott i vagnen, vi myste i soffan med välling innan hans ögon sa upp sig för en skönhets sömn. 

Igår var vi på julskyltningen, jag hittade julklappar till Vincent och Joel, vid halv sju gick mitt tåg hemåt mot Sundsvall. Farmor vinkade av mig så fint då jag skulle åka, så nöjd med denna helg, hunnit med att träffa alla saknade människor. ❤️ 

Nu är det dags för en ny jobb vecka, längtar redan till helgen för då kommer Vincent.