Every day is a new opportunity
to change anything.


22/3

Länge sedan jag skrev något nu, haft funderingar på att lägga ner att skriva här.. Men det är alltid mina tankar som för mig att hamna här när jag vill lätta på hjärtat, få inlägg men bättre än inget. Det senaste dagarna har jag inte gjort så mycket, eller jag kanske ska säga den senaste tiden har jag varit barnvakt åt fina barn så resten av dagarna kan ni räkna ut själva.

Igår bjöd Yvonne på min efter längtade tacotårta som satt fint som fan i magen. Tack vännen! Jag övernattade även där tills idag, idag har vi bara hängt. Jag har varit och ätit lunch och pratat av mig lite tunga saker som verkligen var behövligt. Tackar gudarna att det finns folk som är proffs sånt där... Vad hade man gjort annars? Ja inte vet jag. Just nu ligger jag helt naken på golvet, ny badad för er som ville veta det, jag har även lite musik i bakgrunden just nu spelas shaggy ifall ni ville veta det också.. Jag har även plasserat min 9onde tatuering på kroppen, denna gång lite ovanför nyckelbenet. En text till min enda fina lillasyster!

Räcker det med info nu? Ja för denna gång så... Återkommer, när jag har något att säga. Trevlig helg! Puss


13/3

Igår var det sista kvällen att ha Zebbe och Wille innan helgen börjar, då kommer grabbarna till mig och myser här hela helgen och då kommer även min ögonsten, My! Igår iallafall när jag kom hem så fick jag sov sällskap av Malin som ville komma, vi såg en film men somnade efter för texten :p haha.. Idag har jag gjort ärenden, träffat mamma en sväng, behövligt var det och varit ute och promenerat hela dagen och konstigt nog är jag inte slut i benen, men vi får väl se imorgon hur små benen mår ;) 
 
Ikväll har jag varit med Joel, vi har tittat på film och ätit massa gotta. Han gick hem för ett tag sen, så då släckte jag ner alla ljus som var tända, borstade tänderna och nu sitter jag här i sängen med datorn i knät med skön musik i bakgrunden. Jag tänkte väl slå på filmen som jag och Malin skulle se igår och se om jag lyckas somna eller om jag lyckas se klart den. Imorgon kommer min efter längtade syster Mari hit och myser med mig och stannar även över helgen. Tur man får hjälp med alla barn ;) Fina syster! 
 

11/3

Hemma från huvudstaden, kryssning och en zebbe och wille kväll. Kryssningen är ett minne för livet, helvete vad roligt jag hade! Och det tackar jag alla för som var med. Något som vi måste göra! Förutom kryssningen så har jag och Angelica bara tagit det lugnt, umgåtts med hennes barn och haft myskvällar och mys dagar. Det känns riktigt skönt att få vara hemma, sova i sin egen säng och vila upp sig riktigt. Imorgon tänker jag sova lääääääänge, men jag kan nog svära på mitt högra ben att jag kommer vakna tidigt som fan bara för det. Och för engångs skull så ska det bli skönt att få sova själv, bre ut sig hur mycket man vill.. Det har jag längtat efter! (konstigt nog) 
 
Imorgon är det ännu en zebbe och wille kväll, är riktigt glad att dom är tillbaka, som jag saknat dessa kvällar! Bara rå om dom och mysa. Mina fina grabbar :) Just nu sitter jag i sängen med datorn i knät med lite skön musik på i bakgrunden. Trött som fan så ska nog bädda om mig själv och slå på en film att somna till. För övrigt så kan jag ju säga att jag saknar min mamma, så sjukligt mycket. Måste nog ta mig i kragen och träffa henne snart, OCH jag saknar min pappa, min syster och min farmor i Härnösand också. Blä, hatar saknad.  
 
Ja, vad ska jag mer skriva. Att jag mår helt okej för engång skull, känns riktigt skönt faktiskt för er som ville veta det! Inga negativa tankar än så länge, och tack för det! En dag i taget och inte alltihop på engång. Detta kommer bli bra till slut, jag ska gå min egen väg och jag ska nå mitt mål i livet. Punkt slut.
 
Kan väl bjuda på en bild bara för att jag är så snäll. Återkommer! Puss.
 

5/3

Hallå där! Ännu ett tag sen jag skrev något. Livet rullar på och dagarna går segt som vanligt. Angelica är kvar, igår kom Algot hit också och även Wille kom och sov med oss. Jag har haft mysiga dagar! Idag är syrran och My här, så himla roligt. Mina fina!
 
Vi har bara tagit det lugnt inne, ätit lunch och dom små har sovit lite. Nu håller vi på med middag, potatisbullar får det bli. Ikväll blir det bara massa mys, som mina kvällar har bestått av den senaste tiden. Imorgon är en ny dag, ta nya krafter och nya möjligheter. Återkommer! Puss

*

Livet är långt, men kan även vara kort. Jag tänker ta den långa vägen och kriga genom allt som går emot mig.
Det är en sådan lång bit kvar, hela livet är kvar. Jag ska komma i mål!
 

1/3

En ny månad i livet har nu kommit och som jag alltid säger och tänker, nu hoppas jag på en bra månad men man ska ju som sagt alltid ta dagarna som dom kommer, dag för dag så jag forstätter så. Imorse blev jag iaf väckt av Angelica, låg och drog mig en stund med skön musik i öronen coh klev sedan upp och började städa och blev klar för en stund sen. Nu väntar jag på att klockan ska gå, så jag får ta bussen till stan och sedan tåget vidare till Sundsvall för möte hos AF. 
 
Imorgon är det dop för finaste Emelina, jag är rätt säker på att det kommer bli riktigt fint dop! Nu är det dags för musik i öronen och glida runt och kika lite. Sköt inte om er!