Every day is a new opportunity
to change anything.


Lycka.


Jag vet redan att du är en liten tjej, jag vet redan vad du kommer få för namn, jag har känt första riktiga sparken. Du är en livlig tjej där inne. Men jag har ingen aning om vem du är ännu, men jag vet redan att jag älskar dig. Min tjej, våran tjej. Vi längtar så mycket efter dig. 

Dig ska jag ge allt. ❤️


23/6

Juni månad flyger iväg och redan har det hänt så mycket denna månad. Varje vecka växer magen mer och mer och allt börjar bli mer verkligt att våran bebis faktiskt ligger där inne och växer. Jag har fått 4 veckors semester.... Tråkigt tycker jag! Vill ju hänga med mina fina kollegor och barnen. Men snart så är dessa veckor över! Hittills har ledigheten bjudit på midsommar firande vid havet där jag och Joel satt och mumsade jordgubbar, lyssnade på musik och pratade om den kommande framtiden. Jag har också hunnit med att hälsat på familjen i Härnösand lite, önskar ibland att milen vore meter. Blir tokig på denna saknad.... OCH jag och Joel har också hunnit med att vinna budgivningen på vårat nya hem. Lyckan som rusar inom en är obeskrivlig. Allt de där som en människa kan drömma om är påväg att slå igenom.  Jag skulle aldrig vilja byta ut mitt liv med något annat. Jag har allt jag behöver. 

Jag och lill tjejen har också passerat över halva tiden tillsammans och hennes första kläder handlade jag in igår. Som vi längtar efter dig! Våran lilla bebis. Jag har nog den bästa pojkvännen, den finaste bonus sonen och snart är vår dotter här! Jag älskar livet. 




Våran älskade tjej ❤️

I november kommer våran tjej ❤️