Every day is a new opportunity
to change anything.


26/1

Efter en underbar helg så laddar jag upp för en ny arbetsvecka. Fredagen tillbringade jag och Joel i soffan, vi båda somnade efter en arbetsdag, jag förflyttade mig vidare till sängen medans Joel var uppe en stund. Lördagen var man utvilad och laddad för en ute kväll med moster och systrar, vi åt en god middag på stan och sedan blev en liten utgång på dallan, en mycket fin och trevlig kväll. Söndagen var tvn och sängen min bästa vän. 

Imorse vaknade jag av kaffe på sängen av min snygging innan han stack iväg på jobbet. Så nu har jag njutit av en kopp kaffe och mys musik. Nu fattas bara färgen i ansiktet, sedan är jag redo för en dag på jobbet. Kvällen får tvättstugan och jag tillbringa tillsammans :) Nä, nu ska jag dricka upp mitt glas med jucie. På återseende! 





18/1

Ännu en helg av januari är över, denna helg var Vincent helg. Jag tillbringade min lördag i birsta med mamma, handlade lite smått och gott till hennes lilla lya, jag fick agera bär hjälp så mamma var mycket nöjd med en dag med sin dotter. Kvällen bestod av film och jag brann som vanligt av i soffan. Idag har vi varit ute och lekt i snön och en sväng till lekparken blev det också.
 
Imorgon är det jobb, för er som inte vet. Jag har fått förlängt jobb på den mest fantastiska arbetsplats som ni kan tänka er, självklart Storkens förskola. Ingen är lyckligare än mig som får fortsätta tillbringa mina dagar lite till med så underbara människor. Just nu ligger jag nerbäddad i sängen med datorn på knänen, musiken i öronen efter ett lagomt långt samtal med min saknade Emma, alltid lika roligt att få höra skvaller och skratta sådär som bara vi kan. Tänkte snart lägga mig på rygg och se en serie och försöka få mina blå att slå igen för lite sömn. 
 
-
 
När jag tänker tillbaka på hur livet såg ut förut så förstår jag inte idag hur jag valde att leva så.
Idag känner jag mig så tacksam, jag har allt jag behöver. En fin pojkvän, få men helt underbara vänner och min familj är helt gudomlig, och mitt jobb gör livet perfekt. Jag älskar livet!

14/1

Helgen blev det lite festligheter som sedan avslutades med nya hobbit och nya Beck med Joel och Patrik, men lugn och fin lördag och söndag med andra ord. Hittills har veckan bjudit på jobb och idag var jag ledig, passade på att promenera bort till syrran i solen, hon bjöd på mängder med kaffe, skratt och givetvis hann jag med att leka lite med My också. 
 
Någon svår middag idag blev det då inte när orken inte fanns där, varma mackor fick mätta min mage. Efter en skön dusch så sitter jag nu med datorn i knät med musik i öronen och fördriver tiden tills jag ska krypa upp i famnen på min fina pojkvän och avsluta kvällen med en rulle. Imorgon är det jobb igen! :) 
 

*

Jag är precis lika bra som alla andra. 
Jag är inte sämre än någon annan. 
Jag är jag, jag är bra. På mitt vis. 




My Love

Min älskling. Min trygghet. Min pojkvän. 
- du är mitt allt och lite till. 
Jag älskar dig. 




3/1

Första helgen på detta år är nu kommen, och det är Vincent helg!!! :) igår myste vi till olika filmer och chips. Jag och Joel såg den nya Beck filmen när lillen hade somnat. 

Just nu sitter jag vaken, ensam med en kopp kaffe medans grabbarna fortfarande sover. Tidig kväll igår men ändå så trötta, idag ska jag och Vincent leka på himla badet, blir både roligt och spännande! Kul att göra nånting annat :) vad helgen erbjuder mer har jag ingen aning om, men framförallt blir det en massa mys! :) vad jag tycker om dessa grabbar, jag fick de fan bäst!