Every day is a new opportunity
to change anything.


V. 23

Vecka 23 börjar leda mot sitt slut och tjejen växer och rör sig hela tiden. Nu vill vi att denna väntan ska vara över. Vi längtar, 💜 




5/7

Helgen är över men ledigheten följer med mig, tråkigt nog. Helgen har tillbringats med Vincent och hans farmor, då pappa Joel har jobbat helg. Vi har varit och gjort besök på Hamnyran och sett Mamma mu och kråkan som var en favorit hos Vincent, idag vaknade vi vid 8 och gjorde ordning oss en god frukost innan dagen fick börja. Vi har haft film maraton innan vi tog oss en promenad till affären, eftermiddagen gjorde vi ett besök på Joels jobb så Vincent fick åka truck som var en stor upplevelse hos den lillamannen. En lugn och mysig helg precis som det ska vara. Nu är V hos sin mamma igen och jag är åter hemma i min lägenhet som skulle behöva en omgång med städning men orken hos mig finns inte där, så jag sparar det till en annan dag. 
 
Nu väntar jag på att mannen i mitt liv ska komma hem så vi kan äta en god middag tillsammans, fläskfilé och potatis och rotfrukter i ugnen får mätta våra magar idag. Och imorgon börjar dom där förbannade jobbnätterna för älskling också, hatar dom..... Men sedan är vi lediga några dagar tillsammans, längtar! 
 
Annars så växer magen som den ska och snart är det dags för besök hos barnmorskan för att lyssna på hjärtljuden för första gången, det är så mycket som man längtar till så man knappt kan vänta. Och snart får jag åka till Härnösand och tillbringa några dagar med min saknade familj också. Jag gillar nog lediga dagar ändå trots att jag hellre hade jobbat. Nä nu är det dags att kika vidare, kanske ska passa på att kika ut någon säng och skötbord till lilla tjejen som får inhandlas om några månader, men att titta och längta är aldrig fel det heller :)
 
På återseende! Puss