Every day is a new opportunity
to change anything.


21/4

Vill börja detta inlägg med att säga grattis till en fin vän som fyller år idag, Grattis på födelsedagen Visse! :) Hoppas du  har haft en fin dag. OCH jag vill säga TACK till min trogna läsare Anders som har fixat och trixat med min dator ännu en gång, så jävla tacksam!!!  Imorse ringde klockan halv nio, klev upp och proppade in musiken i öronen, käkade frulle och började städa nedervåningen av huset så pappa hade det fint då han kom hem från sin militär övning som han har varit på. Där efter så kom farmor och hämtade mig och syrran, stannade hos farmor en stund för lite fika innan jag tog bussen till mitt hem, Sundsvall. Tog mig en sväng förbi Yvonne för lite skit snack och kaffe, nu sitter jag hemma efter ha diskat och väntar på Joel, kommer inte han så tar jag mina ben och travar till bussen och åker till syrran, då jag ändå ska tillbringa min dag och min kväll med mina små syskon barn, Simon och My! 
 
Nä, men en rök på det här så.
 
Imorse.
 

Dag 5 – Vad är kärlek?

Ja vad är kärlek? .. Kärleken till mina vänner är stark, vännerna är det dyrbaraste jag har i livet och det absolut viktigaste. Utan mina vänner är jag inget, det är kärlek för mig. Kan ju inte tala om någon kärlek till någon pojkvän när jag inte har någon, mina vänner är ALLT.

Dag 5 – Vad är kärlek?

Ja vad är kärlek? .. Kärleken till mina vänner är stark, vännerna är det dyrbaraste jag har i livet och det absolut viktigaste. Utan mina vänner är jag inget, det är kärlek för mig. Kan ju inte tala om någon kärlek till någon pojkvän när jag inte har någon, mina vänner är ALLT.

dagens

vill ha: en galen kväll med galna vänner
klädsel: mjukisar och en tröja
smink: ingenting
frisyr: uppsatt i en slarvig svans
låt: block 44 - somliga
bästa: solen skiner
planer: slappa
roligaste: min syster
saknad: gamla vänner
dummaste: inget
misslyckande: ingenting
drog: cigg och musik
köp: ingenting
humör: glad men fundersam

Dag 4 – Det här åt jag idag

Jag är inte den som knäpper kort på alla mina måltider, men till frukost tryckte jag in två limp mackor i käften och ett glas oboy, till middag fixade jag ihop kött, potatisgratäng, klyftpotatis, sallad och bea sås. Satt riktigt fint kan jag lova er, mina läsare! 

20/4

Godmorgon! vaknade av att min fina bror Patrik skrev på facebook och tur var väl det, för man kunde inte ha vaknat på ett bättre sätt. Inatt har han suttit upp, skrivit en låt som också är tillägnad till mig. fattar ni?=D Hur fin är man inte? Hur omtänksamt är det inte? Jag kunde inte ha vaknat på ett bättre sätt, tack världens finaste Patrik!
 
Idag kommer Jim hit också, jag har ingen aning om vad vi ska hitta på idag men jag ska iaf gå en lång promenad, känner att det behövs på kroppen idag när man bara ha legat inne sen man kom hit, vad det blir till middag idag ska jag tvinga Jim att bestäma :D Imorgon återvänder jag till Sundsvall, jag återkommer senare så får ni veta hur dagen sett ut. Puss!
 

jag vill tacka min familj, dom som alltid varit där för mig
funnits när ja seriöst funderat på att hänga mig
sjunger ut till mina vänner , mina bröder och systrar
som varit med när dagarna varit dystra
jag älskar er från djupet av min själ
och jag hoppas att vi aldrig någonsin behöver ta farväl

(en vers ur låten.)
jag älskar dig, finaste bror

http://www30.zippyshare.com/v/99209599/file.html
l
änken så kan ni ladda ner låten.

 

 


hej mamma

Jag har knappt haft dig i mitt liv, men du har tagit all min tid.
 

hjärta

En vänskap får man aldrig för mycket av, 
jag älskar dig, min andra halva och bästa vän.

Emmwie heart Annwie
 

varför är vissa människor så jävla efterblivna?

Orden sitter kvar i huvudet som sades. "du kommer förlora om du välljer så" VADÅ FÖRLORA? vad ska jag förlora? Alla är människor, ALLA väljer sina EGNA val i livet. Väljer folk att gå ifrån så är det inga riktiga kompisar heller, tycker jag. efterbliva jävlar, usch... Välj bort och ta rätt, JAJAMENSAN. det är dags med det - resten kan dra åt helvete... 
 
ARG TJEJ

dagens

vill ha: sommar
klädsel: jeans, linne och en stickad tröja
smink: mascara och puder
frisyr: utsläppt
låt: medina - yalla kompis
bästa: fick träffa farmor
planer: svulla go saker
roligaste: pappa
saknad: pengar
dummaste: idioter
misslyckande: ingenting
drog: cigg och musik
köp: cigg
humör: glad men irriterad

19/4

Inatt lyckades man sova som en gud brevid en fin syster, hon bestämde sig för att kliva upp halv sju tydligen men jag låg kvar och lyckades somna om till 11 då hon tyckte att jag skulle kliva upp. Vi åt frukost och gjorde oss iordning för att åka till stan och handla in helgens varor, middagen bestod av potatisgratäng, fläskfilé och sallad. Satt riktigt fint i kaggen kan jag lova er! Ikväll ska vi nog mumsa på chips och dip och förmodligen se någon rulle. Kan ju säga att här hos pappa behöver man inte vara hungrig, jag som krympt min magsäck.. Imorgon vankas det städning av hus och bara en massa mys, hoppas på fint väder så man kan ta sig en promenad. Återkommer!
 
jag älskar dig, min fina storasyster
 

Dag 3 – Mina föräldrar

Mina föräldrar heter Bengt och Birgitta, min mamma bor i Sundsvall och min pappa bor i Härnösand (Häggdånger) min mamma fyller 55 år och min pappa fyller 48. Vad jag mer vill säga om min föräldrar. Ja, min mamma har knappt funnits i mitt liv men mamma är alltid mamma och jag älskar henne. Min pappa är mitt allt, precis allt. Han är människan som räddade mitt liv, vet inte vad jag hade gjort utan honom, jag hade knappast varit den människan som jag är idag. Han är bäst, det allra bästa jag har. 

broshan

 
 
"men vi kämpar bara vidare som riktiga krigare"

dagens

vill ha: förmågan att läsa tankar
klädsel: mjukisar, linne, hoodtröja
smink: ingenting
frisyr: uppsatt i en slarvig hästsvans
låt: broshan - krigare
bästa: syster gjorde middag
planer: ingenting
roligaste: pappa
saknad: närhet
dummaste: idioter
misslyckande: ingenting
drog: cigg och musik
köp: inget
humör: trött.

18/4

Idag har jag inte gjort ett skit, legat på soffan tills Mari kom hit och lagade mat åt mig. Vi åt middag tillsammans, hon gjorde hemmagjorda biffar med potatis och brunsås. Satt fint i min kagge efter en natt med allergi chock och 3 timmars sömn. En död Anna har jag varit idag. Ikväll har vi iaf gett oss ut och hämtat ved och jag slipper även sova på den förbannade soffan inatt, Mari slaggar över och jag får sov sällskap. Lovely! Imorgon ska vi åka in till stan en sväng, tänkte försöka hälsa på farmor om det finns tid över till det, sedan vankas det fredagsmys med massa gotta här mitt ute i skogen, härliga häggdånger. Det ska faktiskt bli skönt att bara så svulla en helg, vila kroppen och framförallt komma ifrån Sundsvall lite. 
 
Nej nu är det dags att springa upp på rummet och lägga i lite ved. Återkommer! 
 
Kan bjuda på en riktigt gammal bild, Tjena Anna 15 år!
 I
 

Dag 2 – Min första kärlek

Min allra första kärlek var när jag var 14 år gammal, då var mitt första förhållande med Johan. När jag tänker tillbaka idag så kan jag fortfarande minnas hur pirrigt det var i kroppen att träffa honom och att få känna sig så omtyckt och älskad. Första kärleken liksom, alltid något speciellt. Idag är vi kompisar, pratar dock inte ofta men hälsar på varandra då vi stöter på varandra. En mycket snäll kille! Vet inte vad jag ska skriva riktigt mer.. Hoppas man träffar någon som var precis lika omtänksam och snäll som Johan. 

Dag 1 - Presentera mig själv

(valde denna lista just för att min blogg är så jävla tråkig. Lite roligare med annat)
 
Jag heter Anna Sundin Theng, är 22 år gammal. Fyller 23 den 1 augusti, jag är 158 lång, har blåa ögon och mörkbrunt långt hår. Jag bor i Sundsvall sen 2 år tillbaka, där jag trivs jävligt bra. Jag är en social tjej tycker jag, gillar att vara med mina vänner och hitta på saker, tror nog att jag är så pass social just för att jag även rent ut sagt hatar att vara ensam, beroende av att ha människor runt omkring mig helt enkelt. Jag älskar musik, musiken följer med mig vart jag än går, jag lyssnar på det mesta. All ätare som sagt. Jag har tre systrar som heter Sofie, Mari oc Lina, min mamma heter Birgitta och min pappa heter Bengt. Jag har tyvärr inget jobb men jag hoppar in som vikarie på förskolor om det fattas folk, annars så består mina dagar av att umgås med vänner och fördriva tiden så att nästa dag i livet kommer. 
 
Ja, det var väl lite om mig. Enjoy!

30 dagar

Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 – Min första kärlek
Dag 3 – Mina föräldrar
Dag 4 – Det här åt jag idag
Dag 5 – Vad är kärlek?
Dag 6 – Min första kyss
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett ögonblick
Dag 9 – Musik
Dag 10 – Något jag är stolt över
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Det här hade jag på mig idag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Mina vänner
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Film
Dag 30 – Ett sista ögonblick

tidfördriv en onsdag kväll

FRÅGOR
Ditt fulständiga namn; Anna Katarina Sundin Theng
En hemlighet du nu tänker berätta: har ingen hemlighet
Någonting du vill att alla ska veta: att jag är bäst?
En vän du älskar: Emelie, Yvonne och Lojz.
Någonting du vill ändra i världen: att en del förstod mer.
En dag du alltid kommer minnas: nyår 07/08.
Någonting du ser fram i mot: sommaren

En vän som vet mest om dig: Mia och Camilla
betyder så mycket för dig, att du skulle dö för det: Familjen och mina vänner.¨

 

ÄRLIGHET


Har du rökt: jag är rökare
har du sagt hora till en lärare: nej
Har du legat på sjukhus, på grund av narkotika eller någon annan sorts drog: ja
Tar du droger: nepp
Har du svikit någon: yes
Har du tänkt tanken att mörda någon: nej

FRAMTID

Vill du ha barn: ja.
Kommer dina betyg vara tillräckligt bra för att gå vidare till gymnasium: jag har gått ut skolan
Vill du gifta dig, och med vem: tror faktiskt inte att jag vill det. 
Finns det någonting du vill göra innan döden: leva loppan
Är det någonting du absolut vill undvika: att förlora någon som står nära

KÄRLEK
Tar du kärleken på allvar: När den väl finns så
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej
Tror du någon kan leva med samma person resten ev deras liv: ja
Har du vart tillsamans med någon, o trott att en dag kommer ni 2 var gifta och ha barn: nej
Är du singel: jajamensan
Vill du vara tillsammans med någon: det vill jag väl, men inte just nu. 

RÄDSLA
Känner du att någon/några går för långt ibland: yes
Har du känt att någon förföljer dig: neee
Har du blivit överfallen någongång: ja
Går du runt och undrar över att hemska saker ska hända: yes, kan hända
Tror du att det finns svar på saker där ute som du inte kommer gilla: ja
Är du rädd att folk ska uppfatta dej fel: ja.

LYCKA
En enda fråga, ett enda svar...
är du lycklig
 : Jag borde väl vara glad över det jag har idag, jag är lycklig men samtidigt finns det saker och ting som fattas som kan få mig lyckligare. 

tidfördriv en onsdag kväll

1. Fullständigt namn? - Anna Katarina Sundin Theng
2. Född år?- 1990
3. Vart bor du? - Sundsvall
4. Färg på ditt hus? - Gult?
5. Hus eller lägenhet? - Lägenhet,
6. Klass? - 
7. Vilket år tar du studenten? - tog 2011
8. När gick du upp i morse? - halv nio.
9. När ska du sova? - Ikväll nångång
10. Vad har du ätit idag? - en macka och en paj.
11. Dagens klädsel? - mjukis och stor tröja
12. Dagens smink? - mascara och puder
13. Dagens roligaste? - Emelie


Socialt:
14. Har du många vänner?- så det räcker
15. Har du ovänner? - ja
16. Vem chattade du med senast? - Emelie
17. Har du pojk-/flickvän? - nej
18. Vem pratade du med sist? - pappa
19. Vem fick du senast sms ifrån? - Visse


Senaste:
29. Gången du shoppade? - Slutet av mars.
30. Gången du hade sex? - min en sak.
31. 
Gången du var kåt? - hela dagen, varje dag... (vilken jävla fråga)
32. Gången du rökte? - för en stund sedan
33. 
Gången du var glad?- Ikväll
34. 
Gången du sa att du gillade någon?- Måndags.
35. Gången du drack? - Cola, för en stund sen.
36. .Personen du kramade?- Joel
37. Personen du bråkade med? - Ingen
38. Personen du blev ovän med? - Ingen
39. Gången du fick skrattattack? - Imorse
40. Personen du snackade i tel med? - Pappa
41. Gången du grät ? - Igår.
42. Gången du hade oralsex? - fundera på den du
43. Personen du sa snygg till - Lägger inte sånt på minnet.


Favorit:
20. Film? - The possessio
21. Låt? - 
22. Mat? - pastagratäng, tacogratäng
23. Dryck? - cola

24. Färg? - blå
25. Stad? - göteborg
26. Land? - ingen aning
27. Ämne i skolan? - bra fråga
28. Människa? - alla mina vänner


Antingen eller:
44. Svart eller vitt? - svart
45. Hund eller katt? - båda
46. Ute eller hemma? - beror på
47. Tvspel eller datorspel? - tvspel 
48. Singel eller upptagen? - beror på
49. Hångla eller ha sex? - båda
50. Lunarstorm, msn eller playahead? - facebook?
51. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad
52. Blont eller svart hår? - svart
53. Har du blåa ögon eller bruna? - blå
54. Choklad eller lakrits? - choklad
55. Coca cola eller fanta? - cola
56. Pizza eller kebab? - pizza
57. Randigt eller prickigt? - randigt
58. Kille eller tjej? - kille
59. Älska eller bli älskad? - båda såklart
60. Leva eller dö? - leva
61. Vänner eller familj? - båda

Antal
62. Personer du älskar? - har inte räknat, men de är en hel del
63. Personer du hatar? - ingen
64. Glassar du ätit på en dag? - 1
65. Gånger du haft minnesluckor? - har tappat räkningen
66. Gånger du varit hög? - räknade inte.
67. Personer du saknar just nu? - många
68. Gånger ditt hjärta brustit? - på riktigt, så är det 1.


Vem:
69. Kommer du inte överens med? - mamma.
70. Vill du kyssa nu? - ingen

71. Ska du träffa imorgon? - ingen alls. 
72. Sjöng du senast för? - Joel
73. Skickade du senast gb till i PA - jag har inte playhead
74. Spelade du tvspel med senast? - minns inte
75. Vill du ta med på resa nu? - mina syskon
76. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ingen
77. Förtjänar att dö? - ingen
78. Är söt? - jag
79. Vill du sova jämsides med i natt? - någon som är som mig, hatar att sova ensam.



Vad:
80. Gör dig glad? - mina vänner
81. Gör dig ledsen? - ensamhet
82. Vill du helst göra nu? - byta hjärna med nån en sväng
83. Önskar du att du slapp göra? - bli vuxen
85. Önskar du dig i födelsedagspresent? - oj, ja.. ingen aning, blir glad för allt! 
86. Längtar du till? - sommaren
87. Tycker du om dina betyg? - helt okej
88. Ångrar du i ditt liv? - allt händer av en anledning
89. Är det bästa som hänt dig? - mina vänner och familj


Vad tycker du om?
90. Rökare? - jag är rökare
91. Bråk? - onödigt
92. Killar? - bättre än tjejer
93. Tjejer? - sämre än killar
94. Skola? - helt okej
95. Framtid? - tar dagen som den kommer


Övrigt:
96. Är du kär? - nej
97. Hur lång är du? - 1.58
98. Första tanken när du vaknade? - jag vill sova
99. Sista tanken när du somnade? - godnatt
100. Hur mycket är klockan nu? - 23.59

brother from another mother.

Min bror som jag aldrig fick med samma kött och blod, men en bror som jag fann på vägen genom en otroligt stark vänskap, till slut kallade vi oss som syskon. Syster och Bror. Du anar inte hur glad jag är som har dig i mitt liv, oavsett om vi pratar och ses väldigt sällan. Du ska veta att du har en otroligt stor plats i mitt hjärta, du har räddat mitt liv flera gånger, du har alltid funnits där och aldrig gett dig av. Ibland funderar jag hur du har orkat stått ut med mig, hur du har orkat stanna kvar. Stått där och stöttat mig samtidigt som du måste ge andra lika mycket stöd. Så länge som jag kan minnas så har vi alltid haft ett syskonband, och jag är så jävla glad att den är fortfarande lika stark. Du är en otroligt fin människa som förtjänar det bästa i livet, du har en fin personlighet, en sådan otroligt omtänksam människa. 
 
Kommer du ihåg alla minnen vi har tillsammans? Något jag svär att du aldrig kommer glömma är väl våran nyår i Östersund, när jag låg på muren i badhusparken? .. haha! lovar att du garvar nu när du läser det. Vi har gjort mycket tillsammans och glad är jag för det och jag hoppas verkligen att vi kan bygga på våra minnen med ännu mer skapelser. Tack Patrik, min vän, min bror för att du finns! Glöm aldrig bort att du är värdefull och jag älskar dig. Min fina bror. <3 
 
  

tidsfördriv.

utseénde
1. vilken ögonfärg har du: blåa
2. hur lång är du158 
3. vilken hårfärg har du: mörkbrun
4. långt eller kort hår: långt
5. piercingar i ansiktet: nej
6. vilken ögon färg skulle du vilja ha: blåa
7. hur lång skulle du vilja vara: 165.
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: jag trivs i mörkbrunt!
9. vill du ha kort eller långt hår: långt!
10. skulle du vilja ha piercingar: jag har redan i tungan och naveln, det räcker!

senaste du
11. åt mat: paj
12. drack: cola
13. du fick sms av och vad de stod: Lojz " fick du med dig Willes snutte?*
14. du skrev sms till och vad du skrev du?: "nej, han hade inte någon när jag klev in i bilen, bara zebbe som hade snutte"
16. kramade: Joel
17. kysste: Joel
19. du spyddekommer inte ihåg. 
20. idag: va?

kärlek
21. är du singel: Ja
22. ditt förra förhållande va med: Micke
23. ditt längsta förhållande: 1.5år
24. med vem då: Joakim
25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: Min första kärlek? Johan.
26. är du oskuld:  nej
27. gillar du någon just nu: Ja.
28. hur många seriösa förhållanden har du haft: 3
29. vill du vara singel: det funkar rätt bra.
30. vill du gifta dig: Nej jag tror inte det
31. Vad heter din nuvarande pojk/flickvän: -

vänskap
32. den som vet mest om dig: Emelie och familjen.
33. den vän som du har kännt längst: Emelie
34. bara en allra bästa vän? Jag har inte bara En, jag har ju flera.
(vart är fråga 35 då?)
36. en av dina bästa tjejkompisar: vadå EN? .. Emelie, Yvonne och Lojz.
37. som bor långt ifrån digmin syster, farmor och pappa...
38. den du har mest minnen med: Mia och Camilla.
39. bra vän du inte träffar ofta: Mia och Camilla
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: nej


övrigt
41. musiksmak: beror på mitt humör!
42. sport du gillar: hockey 
43. galen eller lugn: jag är en lugn person
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: haha näää 
46. har du hört att du borde bli modell: nä
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: trosor?
50. vad tänker du på just nu: Att jag vill göra massor av feta tatueringar...... får aldrig nog!


*

Hur vet man att man tänker rätt om saker och ting? När man tänker att man ska göra något rätt men ändå misslyckas varje gång, tänker om och försöker göra rätt men ännu en gång blir allting så jävla fel. När man känner sig så jävla värdelös och man är inte värd nånting samtidigt som man tänker att man vill lyckas med saker och ting, tårarna rinner ner för kinden. När man tänker på det som engång var bra i livet som nu bara är ett minne och inte går att ta tillbaka, vänner som man verkligen älskade finns nu längre inte kvar vid ens sida. Man känner sig sviken och ställer frågan i huvudet, Varför? ... Hur får man plats med så mycket i ett huvud? Hur kan man tänka så mycket så det blir sömnlösa nätter som bara består av tårar och skrik. Saker och ting som man ångrar i livet, som man önskar vore annorlunda idag eller att man kunde spola tillbaka tiden och göra alla dom där sakerna rätt som bara blev fel. Människor som man sårar, men samtidigt känner sig så jävla sårad, liten, trasig själv. Hur bygger man upp en trasig kropp? Varje dag har men hoppet om att bli lycklig och när man nångång känner sig glad och hoppas på att man mår bra så rasar man lika snabbt igen, till botten och får ta steg för steg ända upp till toppen.. bara för att få må bra den där lilla stunden innan man vet att man rasar ner igen. Känslan av att känna sig oaccepterad av människor som man har runt omkring sig, bli behandlad som luft och ska finnas där när det passar för människorna, då ska man stå där med ett leende på läpparna och ha armarna öppna fast man egentligen bara vill lägga sig ner och skrika av ilska.. Känslan av att känna sig ensam, dagligen, övergiven. Att alla runt omkring en finns där men man ser dom inte. En känsla av saknad, en saknad i form av att få tillbaka det man engång hade, vänskapskrets, bara få känna sig lite mer lycka än vad det känns nu. En längtan över att faktiskt få skratta på riktigt och inte bara skratta bara för att. längtan av att vakna varje morgon med ett leende och likaså få somna med ett. En längtan efter att få känna att man duger, att få må bra, att få känna lycka, att få känna att man är accepterad. Det finns så mycket i hjärnan som behövs komma ut, ibland kommer det ingenting, ibland kommer bara hälften och ibland kommer allting på engång. Precis som när man håller på att gå in i väggen och man blir bara mer och mer trasig för varje dag som går, orken är slut till allting och man blir bara mer och mer aptatisk.. Man blir i sin egna lilla bubbla, för där vet man att man passar in, där vet man att man kan göra fel flera gånger om utan att någon påpekar och man kan känna sig nöjd när man själv känner att man har gjort nånting rätt, men borde inte den bubblan spricka nångång? Men om den inte gör det då? Är man kvar på samma plats livet ut då? Eller kommer man komma ur den, mer och mer...? Jag är i en bubbla, där det bara är mina tankar och jag gör lite som jag vill fast jag egentligen vet att det är fel, men jag lovar.. Jag kämpar, på att få komma på rätt väg i livet och nångång känna den där riktiga lyckan, med eller utan någon.
 
Hur mycket får det plats i en människa? Hur mycket kan en människa ta emot?
Hur stark är en människa egentligen? Jag själv, vet inte alls... 

dagens

vill ha: massor av pengar
klädsel: mjukis, linne och en hoodtröja
smink: mascara och puder
frisyr: uppsatt
låt: medina - beslema
bästa: fått umgås med j
planer: ingenting
roligaste: Joel
saknad: Karolin
dummaste: att snön aldrig försvinner
misslyckande: ingenting
drog: cigg och musik
köp: cigg
humör: trött och fundersam

17/4

Ännu en gång är datorn hos farbror Anders för lite förbättring. Och nu när internet på telefon kanske inte vill vara så segt så passar jag på att skriva ett inlägg. Helgen spenderade jag med mina syskon i Härnösand, en riktigt mysig helg! I söndags var vi alla samlade för att tända ljus och lämna rosor på Karros grav, älskade ängel.. Grattis, 24 år! måndags hängde jag med Yvonne och senare på kvällen var jag med Joel och hans vänner, en trevlig kväll! Lika så igår så tillbringade jag dagen och kvällen med Joel, idag har vi legat som två döda sälar i min soffa och kollat på massa djur program. Nu är jag ensam igen och väntar på skjuts för att få åka hem till pappa som har rykt ut på militär övning, man måste ju passa pappas pojke till katt så klart man åker hem. Vad resten av veckan blir, det märks.. Lika så med helgen.

Nä nu ska jag packa det sista och vänta in micke, Lojz och grabbarna som ska köra hem mig. Återkommer!


dagens

vill ha: en fet tatuering
klädsel: jeans, linne och en tröja
smink: foundation och mascara
frisyr: utsläppt
låt: medina - beslema
bästa: lunchen med mami
planer: göra någon middag
roligaste: allt skratt med fina vänner
saknad: Karolin
dummaste: ingenting
misslyckande: ingenting
drog: cigg och musik
köp: cigg
humör: trött men rätt så glad.

10/4

Nu när Anders har fixat lite små fel på min dator så kanske jag ska ta tag i bloggningen igen? Jag bjuder på ett inlägg nu iaf. Ja, vad har hänt den senaste tiden? Jag har i stortsätt bara varit med Joel, blivit en traditon att Joel och Patrik har tillbringat sina fredagskvällar och lördagskvällar här hos mig, vilket har varit lika trevlig varje gång. På veckorna har jag inte gjort så mycket, umgåtts lite med Yvonne och gjort massa sjukhusbesök. 
 
Kan väl berätta om den senaste veckan iaf, i fredags så kom Joel och Patrik hit, vi spelade lite kort och drack alkohol. Mycket trevligt! Dom åkte ner på stan medans en annan gick och la sig, i lördags kom dom också hit över dagen och tillbringade den med mig tills det var dags för mig att åka vidare mot Lojz för en utgång, vilket också blev lyckad. Söndagen tillbringade jag hos Malin, tog det bara lugnt tills det var dags att åka hem och brinna av i soffan. Måndagen, ja vad gjorde jag i måndags? Jo jag var med Yvonne och avslutade dagen med en kaffe hos Lojz. Fick en saknad av syster och pappa på kvällen så packade väskan och åkte mot Härnösand där jag kom ifrån idag. Sjukhusbesöket imorse gick bra, nya mediciner som förhoppningsvis ska hjälpa min kropp lite bättre. Annars idag så har jag lunchat med mamma på stan och hängde med henne hem en sväng, behövligt med lite mamma tid! 
 
Där efter åkte jag till Yvonne för lite fika, glass, kaffe och kakor blev det. Stor pojken Joachim blev 10 år igår! För en stund sen landade jag i mitt lilla kryp in, musiken är kvar i öronen och funderar på vad jag ska göra för mat? Kanske en sallad bara, lätt lagat och går nog ner i min mage. Ikväll funderar jag på att åka tillbaka till Yvonne, gå och sola eller hitta på något annat roligt. Imorgon blir det återigen ett sjukhusbesök, men denna gång är det mamma. Hon ville så gärna att jag skulle följa med och vad gör man inte för sitt eget kött och blod? Men innan sjukhuset så ska jag dra på mig badkläder och simma bra många längder på himlabadet med syrran, beach 2013 här kommer vi! 
 
Nej, en rök och göra lite sallad på det här så. (Och ja, min trogna lilla blogg läsare, jag ska börja blogga mer nu :D)
 
Men ni kan ju få några bilder att glåma på tills nästa inlägg kommer, PUSS!