Every day is a new opportunity
to change anything.


27/11

Ännu en dag har gått, idag hämtade jag Simon på skolan och vi tog bussen till stan för lite egen tid tillsammans. Vi köpte en ring åt honom som jag har lovat, en adventskalender, och skämt godis. Jag och Sofie lagade ihop middag då vi kom hem, köttfärs sås och pasta fick det bli idag. Ikväll har jag bara varit hemma, Mange har hjälpt mig och satt upp hyllorna på rummet så jag har fixat lite med kort så hyllorna fick utnyttjas lite. Lite mer ramar och foton så är jag nog nöjd sen. 
 
Imorgon har jag ingen aning om vad som händer, ska försöka ta mig till stan en sväng och sedan ska jag sola med Yvonne, kvällen består nog av hemma mys. Och på fredag är det jobb igen, OCH HELG! 

26/11

November månad är snart över och jag har tappat blogg lust. Men nu mär jag varit uppe några timmar och har tråkigt för tillfället så passar jag på att slänga in ett inlägg. Den senaste tiden har det hänt en hel del saker, både tråkiga men roliga också, därför går vi bara in på dom roliga. Vi har haft besök av Mari och finaste Jonas här, myst massor, skrattat och haft syskon middag. Vad har jag gjort annars? mestadels varit hemma, nerbäddad i sängen och bara brytt mig om mig själv vilket också kan vara behövligt, i torsdags gjorde jag ett besök på vårdcentralen för undersökning om tumören hade bestämt sig för att komma tillbaka, men NEEEEEEEJ DE HADE DEN INTE!!!!!!!!!!!!!1 jag fick klart för mig att jag är cancerfri, (men har fortfarande känslig tarm) Förstår ni hur underbart det är? Nu önskar jag bara att jag kunde bota alla andra som lider av cancer, jag tänker på er dagligen... Jag har även fått jobb, för er som ville veta. Storkens förskola, trivs som fisken i vattnet, kunde aldrig ha hamnat på ett bättre ställe. Jag älskar barnen, jag älskar personalen, jag älskar mitt jobb!!!
 
Annars har det inte hänt så jätte mycket, i helgen som var umgicks jag med några vänner hos Diana och Mice, drack lite gott, gjorde en snabbvisit på krogen, lördagen tillbringade jag med familjen hemma innan Freddan övertalade mig och följa med ut en sväng, men ja. Gratis är gott brukar man väl säga ;) Jag hade trevligt och de är väl huvudsaken! Idag står det tvättning på schemat, efter det ska jag göra mig ordning och åka och träffa Yvonne, länge sedan nu! Vad vi hittar på vet man aldrig. 
 
Just nu sitter jag med Eminem i öronen och väntar på att få hänga tvätt, ska nog läsa lite bloggar innan. Bättre sent än aldrig, varsegod för inlägget! Vi hörs, puss.

11/11

Ännu en tisdag har passerat, idag gjorde jag ett besök hos min faster. Vi drack kaffe och åt hennes nybakta frallor, super goda! När vi hade kramat varandra hejdå så passade jag på att göra ärenden på stan så de blev gjort. Tog sedan bussen och hämtade My på dagis och Simon på skolan, lagade ihop en snabb och enkel middag åt mig och dom. 
 
Ikväll har jag bara tagit det lugnt, gjort varma mackor med syrran som kvällsfika, nu sitter jag nere på rummet med musiken i öronen och pratar med lite vänner på facebook. Tänkte väl snart bädda ner kroppen under täcket och försöka sova, man vet aldrig om man blir utringd på jobb imorgon så lika bra att vara utvilad. 
 
"run away and say goodbye"
 
 

10/11

Helgen har varit underbar, i fredags jobbade jag till halv fem sen drog jag och mötte upp Lina och fick även träffa min saknade Petra en sväng, uppskattades mycket! Jag och Lina tog bussen till Antjärn där vi blev hämtade av pappa, väl framme på byn så blev det kalas för pappa som fyllde 49år, en underbar kväll med go fika, god middag, skratt och massa gotta. Jag bara älskar såna fredagar, speciellt hemma hos pappa. Vid 12 gick jag och Lina upp och la oss och somnade till en film, lördagen spenderade vi inne, . Mari och Jim och lilla Jonas var också under samma tak som oss, så jag myste mestadels med Jonas hela dagen.. Underbara lilla unge!! Mari fixade middag som vi mumsade på, kvällen spenderade vi framför tvn med Så mycket bättre med Ken Ring, vid elva bestämde jag och Lina att gå upp på övervåningen och se på film. 
 
Idag blev jag väckt av Mari vid halv åtta, jag som hade tänkt överraska pappa med frulle på sängen men den gubben hade tydligen vaknat före mig... men han fick frukost ändå, med tända ljus. Där satt vi och myste på i mörkret och bara mådde. Idag har vi inte heller gjort något speciellt, städade lite åt pappa oså. Och självklart myst massor med Jonas!! Vid fyra vid jag och Lina hämtning av Annika i Antjärn, gasade hemåt. Väl hemma så möttes jag av Simon och My i dörren, undra om dom har saknat mig? ;) Vi myste lite innan det var dags för middag, sedan hjälpte jag Simon med sin matte och läs läxa, sjuuukt vad ungen är duktig! Mosters stora kille, kan ju inte säga annat än att man är stolt! 
 
Ikväll var det tänkt att jag skulle åka till Joel, men det blev ändringar. Så jag har chillat på rummet med datorn i knät, lyssnat på musik och tog mig en promenad till Skönsberg för att möta upp Sofie, nu är vi hemma och ska snart ha film kväll när Mange har åkt på jobbet, tror jag ska rota fram nå chips eller nått i skåpet uppe. Vi hörs!

7/11

Hallååå däääär!! Nu är jag nästan frisk, bara en jävla rethosta kvar. Och det firade jag med jobb idag på Korstaförskola, imorgon fortsätter det med jobb, imorgon tillbringar jag dagen med barn på Storkensförskola. Annars har det väl inte hänt så mycket i veckan, jag har varit sjuk, legat inne, bakat med syrran, sett på film och bara tagit det lugnt. Imorgon efter jobbet åker jag äntligen hem till pappa igen, här ska firas med tårta och grejer! Imorgon fyller han år och på söndag är det farsdag, så det blir kalas heeeeela helgen! Bästa av allt är ju att lillsyrran följer med och stannar med oss hela helgen. 
 
Idag efter jobbet åkte jag till sjukhuset och hälsade på Visse som kämpar och kämpar, är så tacksam över den lilla pratstunden som vi fick, behövde verkligen det.. Nu hoppas jag bara att allting går hyfsatt, kämpa på min älskade vän. Du är alltid i mina tankar.

*

Hur underbart är det inte när tårarna bara får rinna, tills alla tårar är slut. 
och avsluta allt med att leende, över att fått gråtit ut allt som behövde komma ut. Utan att säga ett enda ord.

5/11

När man inte haft lust eller är sjuk så är det okej att få ta en paus från bloggen. Helgen som var tillbringade jag med Joel, söndag kväll åkte jag hem igen. Bäddade ner mig i sängen framför serier, på natten kom förkyldningen, feber, snorig och en sju helvetes hosta. Igår låg jag i sängen exakt hela dagen, kollade på skilda världar och försökte bli frisk, idag mår jag bättre men hostan verkar inte bli bättre.. Idag har syrran varit ledig så jag har tillbringat min dag med henne, vi har bakat äppelpaj och bullar, så vi har mumsat på det och bara myst på. 
 
Just nu ligger jag i sängen och bara lyssnar på musik och kryar. Ska väl snart försöka ta mig upp till övervåningen och se vad syrran har lagat ihop för middag, men något gott är jag säker på att det är. Imorgon har jag ingen aning om vad som händer mer än att jag ska städa rummet, ser ut som en bombnedslag här... typ andra världskriget! 
 
Nej nu ska jag kika vidare. Puss