Every day is a new opportunity
to change anything.


21/9

Snart har i bott in oss i den nya lägenheten i en månad och det enda som återstår att måla om är Vincents rum som ska få snyggare färger på väggarna. Den nya soffan och det nya köksbordet är jag förälskad i. Annars så är det en ny vecka i kalendern och även en ny vecka närmare beräknad ankomst för lillan, v 33 nu. Och den längtan som man känner ska vi inte ens tala om. Allting är färdigt, och du är så välkommen älskade lilla hjärta. 
 
Helgen har bara varit lugn, fredagen myste jag och Joel framför en film som jag självklart somnade ifrån. Lördagen spenderade jag några timmar hos Yvonne för efterlängtat kaffehäng och surr. Kvällen gjorde vi en god middag och avslutade med film i soffan med gotta, igår passade jag på att träffa mamma vilket också var efterlängtat då jag inte träffat henne på flera veckor. Vi drack kaffe och pratade en massa om kommande tid i livet. Bitline fick leverera våran middag, sen brann jag av i soffan och gjorde sedan ordning några tvättmaskiner så nu är alla sängkläder till lillans säng tvättade och jag kunde givetvis inte hålla mig från att börja bädda sängen, söndagen avslutades med kvälls kaffe hos syrran.
 
Idag är jag ledig så det är riktigt skönt, men trots det så ville mina ögon vakna kl6. Så denna dag blir lång känner jag, och vad den erbjuder återstår och ser. Sköt om er så länge!