Every day is a new opportunity
to change anything.


21/9

Ännu en helg i september har gått mot sitt slut. Fredagen bjöd på jobb och kvällen bjöd på en krog runda med Joel och hans kompisar. Riktigt trevligt :) lördagen bjöd på bakis mat och film. Idag är det söndag och imorgon är det dags att återgå till jobb. Dagen erbjuder på att färga håret och tvättstuga i eftermiddag. :) 

Har även haft funderingar på att sätta lösenord på bloggen, så en del människor inte ska behöva snoka och sedan skapa rykten, tänk att en del människor tammefan aldrig kan växa upp. Usch! Kliv ur sandlådan... Men jag får fundera mer på det :) annars har det inte hänt så mycket den senaste tiden, jag jobbar så det står ut genom öronen på mig och kvällarna kramas jag med min fina Joel, livet är komplett kan man ju säga. På återseende! Puss 

14/9

Helgen har gått alldeles för fort, det är redan söndag och imorgon är det en ny vecka igen. Helgen har bestått av massa mys och lek. En sån där alldeles perfekt helg! :) idag ska vi rösta också, sedan får man hoppas på bra resultat. 

Just nu sitter jag och Joel i soffan som två ugglor, jag med musik i öronen såklart. Vincent sover så gott så :) vad resten av dagen erbjuder märks, Joels farmor och mamma skulle komma förbi sedan iallafall :) och kvällen får bestå av söndags mys! 

- Jorå, jag är jävligt lycklig :) 
12/9

I hopp om att min telefon ska klara av lagningen efter ett bad i toaletten så kör jag veckans sista arbetspass innan jag kliver på en mys helg ned Joel och Vincent. Veckan har bestått av jobb över hela Sundsvall känns det som.. Men sjukt roligt att testa nya förskolor :) 

Just nu sitter jag på balkongen och tar sista ciggen innan jag beger mig mot Korsta. Annars då? Jorå jag mår helt okej.. Hoppas på en tripp till Härnösand till veckan, saknaden över pappa resten av familjen håller på att ta över mig. 

❤️

Jag älskar dig. 
Tack för allt du ger mig varje dag. 5/9

Godmorgon kompisar! Slut på sjukstuga och det är dags för veckans sista arbetspass. Veckan har varit sisådär, men ändå rätt okej. Ska bli skönt med helg, på lördag är det dags för årets syskon kväll som består av god mat, go dricka, sällskapsspel och en krog runda. 

Just nu sitter jag i soffan med tända ljus, dricker kaffe och lyssnar på joel när han snarkar... Vill också sova! Dags att göra något åt mitt face och fixa håret. På återseende! 
2/9

Augusti är slut och september och hösten närmar sig, helgen tillbringades med Vincent då det var pappa helg. Alltid lika mysigt, helgen bjöd på lek, middag hos svärmor och mysiga film kvällar. 

Just nu har vi sjukstuga här hemma på gillebergsgatan, iallafall jag som fick knalla hem från jobbet med 38.2 i feber och en snorig näsa utan desslike... Brann av i sängen i tre timmar och där har jag legat framför film hela dagen, tog mig en promenad till Willys och köpte lite gotta för när man är sjuk så får man tröst äta. Imorgon ska jag vila, vila och vila så jag kan jobba på torsdag och fredag. 

Annars har det inte hänt så mycket den senaste tiden, jag och Joel har bara varit, myst och bara varit på hemmaplan . 

När lönen kom var det dags för en förändring.