Every day is a new opportunity
to change anything.


26/8

Helgen har spenderats hos pappa, torsdagen så lagade jag ihop en god middag till oss två, resten av kvällen bestod av att kolla på serier och somna tidigt, för fredagen skulle vi tydligen ut på äventyr, vi utforskade vägvärket i Sundsvall och gick en sväng på stan innan det blev birsta och mat stopp i Söråker, sedan åkte vi hemåt för en stadsvandring i Härnösand, där syrrans present skulle handlas. Lördagen var det kalas hela dagen, kvällen tillbringade jag i stugan med farmor, en bättre lördag med andra ord. Söndag var det dags att vända hemåt, mot Sundsvall och så snäll som pappa är så skjutsade han hem mig, så man slapp sitta på en buss. När jag väl var hemma så kom Joel, vi åt pizza och degade framför tvn hela kvällen.
 
Idag har vi hängt i varsitt soffhörn innan det var dags att åka till Skönberg och köpa ett par skor och gjorde även ett kaffebesök hos Yvonne. Ikväll tänkte jag åka till mamma och överraska henne med att hon får en sov kompis ;)
HÖRS.

22/8

Hallå där! Bloggandet går upp och ner, jag vet. Men jag slänger in ett inlägg lite då och då jag känner att jag har tid och lust för det, veckan har varit sådär.. Men nu har jag iaf landat hos pappa där jag tänker tillbringa min helg, här blir det kalas för min fina syster som fyller år på lördag och på kvällen vankas det ett par groggar och lysafton i hamnen, där dom tänder massa ljus över hela havet och det bjuds även på musik och grillat till middag.
 
Idag har vi inte gjort så mycket, jag lagade ihop en god middag till mig och papi, sen somnade jag på fotöljen efter ha tittat på skilda världar, annars så har jag bara gosat med våra nya familjemedlemmar, Olle och honan är namnlös för tillfället, men pappa kallar henne för Rut så det kommer väl sluta med att hon heter så... Imorgon ska jag och pappa ut på äventyr hela dagen, ska bli rikrigt roligt. Så imorgon ringer klockan halv åtta. vad kvällen erbjuder återstår och ser. Slänger in ett inlägg om mitt och babas äventyr imorgon, hörs!
 
Här har jag och Olle myst ikväll, i fotöljen framför datorn med musik.
(Bild på "Rut" kommer de också.)
 

16/8

Förmiddagen tillbringade jag med mamma på stan, korv med bröd fick bli våran lunch. Vi delade även kramar och pussar på kinden, min älskade lilla mami. Nu sitter jag hos Yvonne, hon ska bjuda på middag idag. Hon badar medans jag sitter med Joakim Gissberg i öronen, kvällen tänker jag tillbringa med en mysig Joel. Imorgon ska jag ta med mig min lilla prins och vandra runt på Selånger och titta, kvällen tänker jag hänga med Yvonne och vad vi hittar på återstår och ser, man vet aldrig med oss.
 
Nej nu ska jag prata lite skit snack med min fina Petra och sedan hjälpa Yvonne med maten, återkommer! PUSS

dagens

vill ha: pengar, lägenhet
klädsel: mjukis, linne just nu. 
smink: inget, kommer senare
frisyr: morgon frilla
låt: joakim gissberg - aldrig nöjd
bästa: Sofie
planer: träffa mamma och tillbringar kvällen med Joel
roligaste: ingen
saknad: Pappa och Mari.
dummaste: att jag inte kan sova.
misslyckande: pank.
drog: cigg, musik och kaffe
köp: inget.
humör: trött, irriterad, less och besviken

,

Trasig.

*

När jag tänker tillbaka, på varför jag egentligen flyttade ifrån Härnösand. Jag på stod att jag inte hade något kvar där, jag hade tappat allt och tyckte det var dags att släppa taget om gamla livet. Men nu när jag tänker, vad har jag i Sundsvall egentligen? Just då tyckte jag att jag hade hur myckeeeeeet som helst här.. Men nu när åren gått, så har jag ungefär lika lite här som jag har i Härnösand. Jag har förlorat vänner som jag absolut inte trodde skulle vända mig ryggen, men samtidigt har jag fått nya otroligt underbara människor i mitt liv, men alltid saknar man nånting. Det är aldrig nånting som är helt perfekt, som jag tyckte då.. När jag var "ny" här, vart har allt tagit vägen? Alla stunder som man trodde aldrig skulle försvinna, växer man ifrån sina vänner såhär snabbt? 
 
Vet inte om det är bara konstiga känslor i kroppen eller om man tänker tokigt. Men en sak slår mig ofta, om jag ser tillbaka... så hade jag en vän som jag var med dag in och dag ut, sprang in och ut ur hennes hem, drack kaffe, åt mat, umgicks, gjorde spontana utgångar... Vi gjorde i stortsätt allt tillsammans, men nu.. känns det som ALLT är borta, det var en vän som jag kunde gråta hos, prata med, skratta med, vara mig själv med, men nu känns det som allting är borta, den där vänskapen som började dåligt men blev så bra till slut. Jag kanske inte heller har varit den bästa människan och har varit delaktig i att den har försvunnit, men jag vill så gärna få tillbaka allting. En vänskap ska inte rinna ur sanden bara sådär, vet inte riktigt hur jag ska ut trycka mig. Ingen av oss har gjort fel egentligen. Men vart tog allting vägen? Vad gick snett? Jag saknar. 
 
När vi ses så känns allt som vanligt, men ändå inte... Du har gett mig många råd i livet, och jag har även gett dig många råd. Vi har gått igenom fruktansvärt mycket under våran vänskap, men den borde väl inte sluta här? Jag har dig kvar, men samtidigt känns det inte som det... Jag vill ha tillbaka, min vän. Jag vill ha tillbaka allt de dära spontana som vi kunde hitta på, våra kaffe häng.. Och där kom tårarna.. Du fattas.. 
 
Jag brukar ofta tänka tillbaka på allt vi kunde hitta på, bara sådär.. Vi behövde liksom inte göra något speciellt för att ha roligt, vi kunde i stortsätt sitta framför en film så fick vi varandra och skratta, eller så kunde vi bara glo in i väggen men ändå skrattade vi.. Skrattade medans vi pratade problem, vi fanns liksom ändå där för varandra, vi visste att vi hade varandra, bara ett sten kast bort, ett samtal.. ett sms.. Just nu känns det bara som du är fruktansvärt långt borta, men ändå nära.. 
 
Jag saknar dig, och jag hoppas att nångång att allting kommer tillbaka. 
Som det var förr..

dagens

vill ha: massor av pengar
klädsel: mjukis, linne och tröja
smink: puder och mascara
frisyr: uppsatt
låt: joakim gissberg - aldrig nöjd
bästa: Em och Yvonne
planer: säga hejdå till Em
roligaste: ingen
saknad: Pappa
dummaste: att Emelie ska åka hem.
misslyckande: pank.
drog: cigg och musik
köp: inget.
humör: trött, irriterad och less.

13/8

Idag orkar jag inte skriva något, så ni får en bild och glåma på.
 
 

dagens

vill ha: en lägenhet
klädsel: mjukis och ett linne
smink: mascara
frisyr: utsläppt
låt: medina - mitt liv i din hand
bästa: Em och Yvonne
planer: skalla kudden
roligaste: Yvonne
saknad: Pappa
dummaste: att det regnar
misslyckande: ingenting
drog: cigg och musik
köp: cigg
humör: rätt så bra

12/8

Imorse blev jag väckt av att Joel ringde, som tyckte att det tydligen var jätte roligt att väcka mig :P men jag lyckades somna om till 11 då syrran stack in huvudet och tyckte att det var dags för mig och Em och kliva upp, alla tre låg i sängen och pratade strunt tills vi klev upp och käkade frulle, idag har vi gjort ärenden på försäkringskassan innan Mari tog bussen hem till Härnösand igen, kramade henne hejdå sedan åkte jag och Em till Yvonne och tog en kaffe, vi lyckades även lura med henne ut i regnet för att åka och kolla på en lägenhet till mig, som var liten men helt ok för mig. Bättre med ett litet tak över huvudet än inget alls. Så nu får man hoppas på det bästa! 
 
Yvonne hoppade på bussen hem till Skönsberg medans vi åkte vidare hem till mig, nu sitter vi här och lyssnar på gammal musik, sjunger med samtidigt som Em packar sin resväska.. Hon tänker tydligen lämna mig imorgon och åka hem till sin hem stad, Östersund... Mycket tråkigt! Men det dröjer inte länge tills vi ses igen. Som tur är! 
 
Vad som händer mer ikväll kan jag tyvärr inte berätta, för det händer inte så mycket mer.. Kanske lite kvällsfika kaggen ska få, eller så hoppar jag över det och slänger röven på soffan tills det är dags att krypa ner under täcket. Imorgon har jag inga planer, mer än att jag ska säga hejdå till Em och förhoppningsvis umgås med Joel på kvällen.  Det var allt för denna gången. PUSS

11/8

Ja nu är drakbåtsfestivalen över för detta år också, och kan även meddela att jag satt inte ens min fot där i år. I fredags myste jag med min syster Sofie och Mange, drack lite vin och surrade om allt mellan himmel och jord. Lördagen kom Mari till Sofie, myste där en stund innan jag och Em begav oss till Granloholm för att passa Evve och Theo, en myslördag med andra ord. Vi tittade på smurfarna, när Evve hade somnat så slog jag och Emelie på Wallander - försvunnen, en helt okej film. Där efter sov jag på söta örat.
 
Idag tvättar vi, medans vi väntar på att maskinerna ska bli klara så sitter jag här med Stiftelsen i högtalarna, Em springer runt och plockar... Ikväll ska jag förhoppningsvis vara med Joel, vad vi hittar på återstår och ser. 

kvälls tankar..

Ett långt inlägg suddade jag bort.
Ungefär såhär känner jag: Uttnyttjad, ensam, hörs inte, ska lyssna på alla andra, ska alltid finnas till hands, ingen finns där, vart är mina vänner, less, besviken, irriterad. 
(av klagomål så förändras inget, men ibland så måste man få klaga ändå)
 
---
 
Jag är så otroligt glad att ni finns i mitt liv. 
Emelie, Yvonne och Joel
 
där finns det skratt och öppna armar oavsett.