Every day is a new opportunity
to change anything.


Joel 32 år 💕

Min fina och andra halva fyller idag 32 år. Imorse fick han höra min ljuva stämma och paket på sängen. Min älskling! Middagen fick stekhuset bjuda oss på. 

Grattis min älskade! 

15/2

En sån där dag då man bara tänker på hur bra man faktiskt har det, jag skulle aldrig vilja byta ut något här i livet. Tänk allt man har förändrat, till något bra. Tänk allt man har vunnit, tänk hur stark man blivit genom alla mot och medgångar. Jag kan inte riktigt finna ord hur tacksam jag är över livet, jag fick den där killen som jag varit kär i flera år och till slut blev han min, ibland är det fortfarande ofattbart samtidigt som jag kan stanna upp och faktiskt le för att han är min. Min älskade Joel. Jag har en grym familj som stöttar mig i alla lägen, och min pappa som alltid gett mig rätt väg i livet, vad skulle jag göra utan den människan? Jag har ett helt underbart jobb med fina människor som jag fått lära känna, som även stöttar och ger en råd när man har en svår fråga att få ett svar på. Mina systrar är helt oslagbara, mina fina tjejer. 
 
Jag är glad över de livet jag lever, och framtiden ser jag ljust på. Det är bara fler upplevelser som väntar där ute.

Alla ❤️ dag.

Så länge jag kan minnas har nog ingen dag varit så fantastisk som denna. Vaknade imorse av att frukosten var fram dukad av Joel och Vincent, fick ett jätte fint halsband av min fina älskling, massa kramar av Vincent som vi även har firat idag, en pojke som blir hela 3år imorgon. Så lägenheten har varit full med folk, Vincent har fått mängder med fina presenter som vi har lekt med ikväll samtidigt som vi har myst i soffan framför en del filmer som han fick, bland annat flygplan 2 och Karlsson på taket. Kina mat fick mätta våra magar och jordgubbar fick bli vårat lördags gotta, nu leks det enda in i slut spurten tills lillen ska sova och jag ska mysa i Joels famn. 

Fasiken vilken fin dag, jag är så himla lycklig. Joel, dig älskar jag så otroligt!

"Det vackraste för mig, är att älskas utav dig" 
Älskling

Det finaste jag har.