Every day is a new opportunity
to change anything.


*




23/11

Den mysiga helgen börjar bli slut. Fredagen tillbringade vi i soffan och lekte mellan varven med Vincent tills hans lilla kropp blev trött och ville sova. Lördags förmiddagen tillbringade jag och Vincent på stan, lagade mina glasögon och gick och tittade en sväng. Vincent fick välja själv vad han ville ha, en leksaks buss och en ny Batman pyjamas valde lillemannen :) kvällen tillbringade vi hos svärmor och Berta, där det bjöds på super god middag och trevligt sällskap, mätta och nöjda så åkte vi sedan hemåt för att fortsätta lördags myset. 

Idag har vi inte gjort så mycket, jag och Vincent tog den obligatoriska promenaden till affären som vi alltid gör då det är pappa helg. Denna gång fick vi kaffe och smoothie med oss hem :) annars har Vincent stått för lek, kurragömma och annat bus. 

Nu har jag och Joel nästan precis kommit hem till mig, jag har tänt ljus så nu får söndags myset gärna börja, ladda batterier för en ny arbets vecka. På återseende! 

21/11

Veckans sista arbetsdag och jag älskar att jag fick sovmorgon till 10 idag, vad man hinner mycket på morgonen. Njutit av en god frukost med mannen i mitt liv,  städat lägenheten och nu njuter jag av en sista kopp kaffe. Och dessutom är det Vincent helg, som jag har längtat efter den älskade pojken! Och självklart har jag köpt present ;) 

Helgen får bestå av lek och mys! :) precis som en helg ska se ut. Annars mår jag helt okej, igår efter jobbet var jag hos mamma och gjorde henne otrolig glad och tacksam, städade hennes lya då hon inte klarar av det själv. Jag fick massor av kramar som jag kommer leva på länge, räcker gott och väl för mig. 

Däckade i Joels famn framför en film efter middagen, finns inget mysigare än att somna i honoms famn, min älskade!

- här har ni världens lyckligaste tjej.  




❤️

Behövs bara några enkla ord för att min dag ska bli helt perfekt. Finaste lappen jag någonsin vaknat till. 
Min älskade Joel, du är världens bästa. 
Finns inte ord för att beskriva hur mycket jag älskar dig. Min bästa ❤️ 



16/11

Vilken mys helg alltså! Fredagen tillbringade jag dagen på jobbet och fick som vanligt se nya saker som barnen har för sig, sockerkakan som vi bakade var en upplevelse och god blev den också. 

Väl hemma från jobbet åkte jag ut till Birsta med syrran för att handla in helgens go saker från Willys. Red curry kyckling fick bli våran middag innan vi dukade upp bordet fullt med go saker och en film. Utvilad och glad vaknade vi på lördags morgonen, stan fick leverera våran lunch och middagen fick bestå av tända ljus, havs saltade/peppar potatis, och fläskfilé, en godsallad och olika såser. Mycket gott! Resten av kvällen låg jag i Joels famn och glodde på film. 

Idag är vi bort bjudna på middag hos Joels mamma, alltid lika trevligt! Imorgon är det en ny vecka igen, en jobb vecka. Men man kan ju inte annat än längta, jag har ju garanterat världens bästa jobb! 

- jag har aldrig varit lyckligare. 
Jag fick det bästa, ❤️ min Joel. 






*






min kärlek

Minns du den där dagen lika väl som mig?  Midsommar dagen 2012. Det kändes som vi båda var lika nyfiken på varandra,  efter en puss så var vi mer eller mindre fast i varandra kändes det som. Alla minnen som vi har skapat med varandra är alltid något som jag kommer minnas. Vi har varit med om så otroligt mycket tillsammans. Både bra och dåliga saker.  Du är människan som har varit min stöttepelare i riktigt svåra stunder, när man helst bara ha velat gett upp så har du funnits där, fått mig att torka tårarna och fått mig att skratta så som ingen annan skulle kunna ha gjort. känslorna växte och blev allt större och starkare, nu är det du och jag mot världen. Du får mig att glömma allt det dåliga och bara lägga energi på det som får mig att må bra och det som ger mig lika mycket energi tillbaka. Hur ska jag någonsin kunna tacka dig för allt du gör? Min Joel. Vad jag älskar dig. Du har lärt mig så mycket,  speciellt hur man ska vara stark. 

Du är den finaste människan för mig, mitt allt som jag skulle kunna göra allt för. Kärleken du ger mig, om jag kunde beskriva hur tacksam jag är så skulle jag göra det. Men jag finner inga ord för hur tacksam jag är. Tack för att du finns och tack för att jag får kalla dig för min. Min älskade pojkvän, jag älskar dig. Så otroligt mycket. 

Det finaste för mig är att älskas utav dig.
Min,  min älskade finaste Joel. 


*

Jag och min ljuva stämma sjunger så det står härliga till, för jag har gått ner ytligare 3kg.  Snart är jag på mållinjen :))))) yeeeyyy. 

- så nu vet ni, mina kära fina läsare. Livet är fantastiskt!