Every day is a new opportunity
to change anything.


25/8

Helgen har bestått enbart av massa födelsedagsfirande av Joels morfar och bror. Kvissleby bjöd på otroligt god fiskgryta och gott vin. Igår degade vi hemma bara, jag låg mestadels i sängen med stängda ögon. Idag har vi uträtt ett ärende såhär 3,5år efter. Men huvudsaken det gick bra och de gjorde det. Ett problem mindre känner jag. 

Jag gjorde ordning en god lunch till oss båda när vi var på hemmaplan igen, annars har vi bara myst framför massa olika filmer. Ikväll åker vi hem till mig igen, imorgon är det dags för jobb både för min och Joels del. Ledigheten är över och dags att återgå till en vardag. 

Annars då? Jorå jag mår bra och livet är mer en toppen. Totalt jävla lycklig är jag! - jag har dom finaste människorna i mitt liv. 




21/8

Dagen har spenderats på hemmaplan, med tvättstuga och städning. Med ett plus i kanten så fick jag ett samtal från min saknade lillasyster som hade slutat skolan tidigt och ville komma hit och umgås. Vi åt pizza till lunch och bara myste på hemma, så mysigt att få rå om henne lite. 

Strax efter tre kom Joel hem, en kaffe innan lillan gav sig iväg till bussen för att åka hem till bredsand igen. Jag lagade ihop en enkel middag, annars har jag spenderat kvällen i soffan framför tvn. Nu väntar jag på kvällens sista program, skilda världar. Sedan ska jag gosa ner mig i sängen med min fantastiska pojkvän framför en film. 

För dig gör jag allt. 
Min älskade lillasyster 

 

20/8

Dagen har bestått av jobb, som var både rolig och spännande. Roligt och få in en fot på lite nya ställen också! efter jobb dagen så hann jag även med en glass med Lasso innan jag fick skjuts hem. Joel slängde ihop en grym middag som vanligt, annars har soffan varit min vän sedan jag kom hem, vilken den kommer vara resten av kvällen också. Idol och PH står på mitt schema ikväll, och imorgon börjar skilda världar! Jag kommer ju knappast ha brist på tv program framöver :) 
 
Imorgon är jag ledig, så då passar jag på att tar en tvätt och städ dag i min ensamhet. Annars så får vi se vad dagen har att erbjuda mig, jag brukar aldrig vara dålig på att hitta på spontana saker. 

*

En hel dag med Mari och Jonas som varit här över dagen, vi har myst på stan precis hela dagen. Moa, Julia och Kicki kom också. Ätit lunch, skrattat och ätit god glass. Jag har haft en helt fantastisk dag! Och ännu bättre var det ju när man fick komma hem till sin fina pojkvän som hade gjort ordning middag som vi åt tillsammans. En skvätt med massage fick jag också medans jag glodde på idol, så nu väntar jag in kvällens sista program innan det är dags att slå igen mina ögon, för imorgon är det jobb och denna gång en ny förskola i Nacksta. Spännande och pirrigt! 

Just nu ligger jag med musik i öronen och tittar runt lite, vilket jag tänker fortsätta med. 
Bilder från dagen.



- min Joel. Jag är så kär ❤️ 

19/8

Igår tillbringade jag dagen med syrran, som bestod av film och kaffe. Strax efter fyra kom Joel hem, så då gjorde jag en enkel middag till oss. Annars var det inte många knop som man rörde, jag degade mestadels i soffan och såg på tv. Idol och paradisehotel. Det bästa med hösten, alla bra program börjar igen! Efter PH la vi oss i en renbäddad säng framför en skräck film. 

Idag kommer Mari och Jonas hit över dagen, sååååå mysigt!!! Vi ska tillbringa våran dag med Moa och Julia. Vad som händer återstår och ser :) på återseende. 

*

Känslan när allt känns mer eller mindre meningslöst, när man fastnar i den där bubblan när man saknar sina nära och kära som slutat andas... Känslan när man känner att man saknar sina syskon och pappa. Känslan när man känner sig i vägen hela tiden, känslan av att allt man gör/säger är fel.. 

Märks tydligt att hösten är påväg sakta men säkert, den vääääärsta årstiden enligt mig själv, årstiden då man bara känner dig deppig, dag in och dag ut. Trots att man har det hur bra som helst egentligen... Hjärnan som går i högvarv, fast egentligen fattar man inte varför..? För jag har ju det bra. 




16/8

Igår landade Vincent hos Joel för en pappa helg. Igår hade vi fredagsmys, när Vincent sov så såg jag och Joel en film och myste. 

Medans Joel var morgonpigg så låg jag och Vincent och tog en sovmorgon. Förmiddagen har vi tillbringat på Selånger marknad med Joels mamma och henne kille. En liten kille vid namn Vincent var otroligt nöjd efter karusell och gosse djur. 

Nu har vi landat hos Joels mamma för en god middag och sedan hem för lördagsmys. En sån där alldeles perfekt helg, bara massa mys :) 

14/8

För ovanlighetens skull så var Joel morgon pigg imorse, kaffe på sängen fick man också innan det var dags för dagens sysselsättning, stor städning. Tur vi var ett bra teamwork så det gick fort, så nu har Joel är fin och ren lägenhet igen :) 

Vid 4 traskade vi bort till Joels farmor där det bjöds på super god middag och kaffe. På kvälls kvisten gjorde vi ren balkongen och slängde onödiga saker. Nu har jag slagit ner röven i soffan med glass och kaffe :)

För övrigt har jag fått meeeer jobb på en ny förskola, känns grymt! :) 




13/8

Runt halv åtta slog ögonen upp och ville kliva upp, röksuget och kaffesuget var värre så det var lika bra att kliva upp, morgonen började i vanlig ordning. En kaffe och en cigg på balkongen, sedan dess har jag suttit här och glott på bro bygget, en sväng i tvättstugan har jag också hunnit med. Med musik i öronen och fruktsallad i en skål så kan jag fortsätta sitta här ett tag till i väntan på att få gå till tvättstugan och hänga kläderna på tork. 

Idag har jag ingen aning om vad som sker, kvällen ska vi iaf tillbringa hos syrran, lek och mys med barnen. Imorgon vankas det middag hos Joels farmor, ska bli mycket trevligt. :) 






12/8

Bion i helgen sket vi i och tog en mys helg, inomhus hela helgen. Mys och gos! Så behövligt. Igår tog jag åt mig lite egen tid och spenderade mina presentkort på birsta, hel nöjd och fick med mig behövliga saker hem. Kvällen spenderades i soffan framför massa film, som vanligt tog jag mig en powernap också.. 

Vi vaknade för en stund sen, jag har gjort lite kaffe som vi kan börja våran dag med. Vad dagen erbjuder har jag ingen aning om, kanske en sväng ner till stan och mysa i vängåvan med en glass.. Vi får se :) 




9/8

Mari och Jonas var varit här i två dagar, dagarna har bestått av massa lek och mys, vi lånade även My för en natt. Igår åkte dom alla hemåt mot Härnösand igen. 

Jag käkade en pizza med lasso, vi spenderade sedan våran kväll i granloholm hos Anders, där det bjöds på musik och lite vin. Kvällen började bli mot sitt slut så vid 11 åkte vi och hämtade Joel så jag slapp sova ensam när det var sånt oväder. Denna dag har enbart bestått av massa mys framför tvn och kvällen tänker vi åka ner till stan och låta bio salongen ge oss en mysig kväll. 









24år!

I fredags blev jag ett år äldre, dagen tillbringades på jobbet med fina barn. Kvällen myste jag hos Joel och Vincent med födelsedagsfika och present (bild kommer sen) vi myste med chips och film. Igår kom familjen på besök så då blev det mer firande. 

Lördagskvällen kollade jag och Joel på film och bara myste på. Idag tyckte Vincent att vi skulle vakna runt sju, för då skulle vi minsann äta frukost, vi har tillbringat förmiddagen i lekparken och gjorde sedan ett besök hos Joels mamma där det bjöds på lunch och lek. 

Just nu är vi hos mig och bara är, tacos står på schemat till middag idag! 

Armband från Joels mamma :)
 
Rihanna parfym och en middag ute från min fina Joel :) 


En jätte fin tavla från Lasso :) 

Super fin ring från Mari, Jonas och Jim. 
Samt ett foto på Jonas. 

Vackra blommor från Kicki, Moa och Julia. 

Knivar från Eva och Uffe :) 

Present kort från pappa och farmor :)


Sist men inte minst, jag och två favoriter!