Every day is a new opportunity
to change anything.


*

Två personer gled mer eller mindre in i mitt liv som ett bananskal, en av er för flera år sedan och en förra året. Jag vill börja med att säga att ni får absolut inte glömma bort att ni är två värdefulla människor, som förtjänar det bästa. NI ligger nära mitt hjärta och jag vill inget annat än att ni ska må bra och ha det bra. Jag vet att livet inte alltid lätt och vissa stunder är svårare än andra, men ge inte upp. För förr eller senare kommer det ett ljus, man kan aldrig veta när utan det får tiden visa. Jag är nästan säker på att det är motgångarna som gör en stark, så mycket som ni båda varit med om och ni står fortfarande på två ben, kanske inte så stadigt just nu men jag lovar er, snart kommer ni göra det. Ge inte upp! Just nu bygger ni på era ryggsäckar, som ni kanske kommer ha lärdom framöver även om allt just nu bara känns skit. Imorgon är en ny dag, och jag vet att ni är grymma människor. 
 
Ni har hjälpt mig så mycket, gett mig råd för en bra väg när det varit mörkt och nu vill jag göra detsamma för er, även om jag kanske inte är världens bästa människa på att visa det, jag kanske inte har alla svar på era frågor men jag vill att ni ska veta att jag ALLTID finns vid eran sida, vad som än händer. Vänner växer inte på träd och just därför håller jag er tätt intill mitt hjärta. Ni har gett mig mycket, och nu vill jag ge tillbaka. Finnas, trösta, lyssna, ge råd precis som ni har gjort för mig. Det är lätt för mig att säga "det kommer bli bra" för jag vet att förr eller senare kommer det bli det, så lita på mina ord. Det kanske kommer ta tid, som det ofta gör... Man blir galen, men man få vara galen, man får vara ledsen men jag finns här.. för er! 
 
 
- Jag känner tacksamhet över att ha er i mitt liv och jag vet att ni är starka, även om ni just nu känner er svaga. 
<3

23/4

Att få bli väckt imorse runt halv tio av Jonas och Mari var underbart, dom har varit här idag och spenderat dagen med oss. Jag passade på att städa huset åt pappa när jag ändå inte hade någon ork till att sitta ute och uggla. Annars har vi bara myst på, ätit en god middag som jag lagade ihop. 

Vid halv sex tog Mari och Jonas bussen till stan,  jag och pappa gick en liten promenad innan vi bänkade oss framför datorn en stund innan kaffe och kaka, kvällen har spenderats vid köks bordet med kortspel. Så himla mysigt! Nu ligger jag i sängen och tänkte sova, imorgon ska vi till Surhalsen och grilla om vädret tillåter det, annars får vi se vad dagen erbjuder oss. 




med ett leende på läpparna.

Med ett leende på läpparna så sitter jag här, mitt ute i skogen hos min älskade pappa. Med skön musik i öronen efter en helt fantastisk dag och kväll, förmiddagen tillbringade jag på jobbet tills klockan blev 2, så stod pappa utanför min port för att plocka upp mig och gasa mot Häggdånger, vi gjorde ett stopp på Dollar och Willys innan vi åkte vidare hemåt. Idag som denna orkade vi inte heller laga någon middag, så vi hoppade in i bilen och åkte in till stan för att käka pizza och göra ett kaffe besök hos syrran, Jim och Jonas. 
 
Väl hemma, så bytte vi om till myskläder och gav oss ut på skogspromenad i en timme, så jädrans skönt att bara trava runt, höra fåglarna sjunga samtidigt som man snackar om allt mellan himel och jord med pappa. Vi gjorde även ett besök i vedboden och högg lite ved innan vi gick in, tittat lite på tv och myst på bara. 
 
Snart ska jag bädda ner mig i sängen, imorgon kommer syrran och Jonas hit och spenderar dagen med oss och vad vi hittar på för något får vi se. Nu ska jag fortsätta med att lyssna på skön musik och spela lite spel på fb. 
 
--
 
När allt känns sådär äkta, vilken känsla. 
LYCKORUS!

*

min bästa vän är. mina systrar

när jag borstar tänderna
 Så kollar jag mig alltid i spegeln samtidigt, elller går runt.

när jag lagar mat så suckar jag, tråkigt och laga mat åt sig själv.

jag är rädd för
 humlor och getingar

den värsta känslan är ångest, oro, ensamhet och nervositet.

den bästa känslan är när jag är glad och lycklig.

jag är bäst på allt.

jag är sämst på att ta tag i saker.

jag lyssnar på ulf nilsson - little by little

jag pratar ibland för fort och mumlar ganska ofta, pratar rätt så slarvigt ibland.

jag tycker om sommar, tatueringar, musik.

kärlek är
 svårt och underbart.

i somras var jag brun och glad.

sist jag grät var Tisdags.

när jag bakar kan man slå ihjäl någon med kakan.

just nu tänker jag på pappa.

idag har jag jobbat och ska fortsätta med det. 

ikväll ska jag umgås med Moa och Kicki.

imorgon kommer jag jobba sista dagen för den här veckan.

min mobiltelefon är alltid påslagen.

när jag vaknar på morgonen kollar jag alltid instagram innan jag kliver upp.


one year

Ett år.. För ett år sen tog jag ett stort beslut, med hjälp av min vän Visse som fick mig på andra tankar, och resten på egna ben. Ett helt jävla år sen, helt sjukt. Och jag måste ju få skryta lite, jag är ju världens grymmaste människa! Jag har miljoner saker till att kriga mig igenom, och med min tatuering "never give up" så krigar jag vidare. FUCK DRUGS
 
Där jag är idag, egen lägenhet, ett jobb, få vänner men dom få är äkta. en fantastisk familj. 
- Jag har nog inga klagomål över livet idag. Jag älskar det.

8/4

Dags att tänka om, tänka om vilka som egentligen är mina vänner.

6/4

Ännu en helg är över och imorgon väntas en ny jobb dag och för Joakim väntar en Albin vecka. Helgen har varit fantastisk, i fredags var det fredagsmys som stod på schemat för en tidigt lördag morgon, den tillbringade vi med Evelina och Theo i Granloholm medans dera föräldrar var ute på jobb och golf. Vi var mestadels ute hela dagen, vid halv fyra rullade vi hemåt mot Skönsberg, en dusch och finare kläder på kroppen så var vi redo för en middag på Daltons, kvällen avslutade vi med bio, filmen Noah fick bli våran film. Mäktig och klart se värd! Lasso skjutsade hem oss, så vi slapp stå och vänta evigheter på bussen.
 
Idag fick iallafall jag sova ut, och gud så sinnessjukt vad skönt det var. När frullen hade gonat på sig i magen så rullade vi mot Granlo där vi hälsade på mormor och fikade lite, alltid lika roligt och se henne så tacksam över att man kommer och hälsar på. Älskade lilla momma! Där efter åkte vi till Willys och handlade alla saker till våran middag, som idag fick bestå av bakpotatis och skinkröra, magen blev glad och det blev super gott. Efter middagen tog vi en promenad till syrran för kaffe och kakor, lika trevligt varje gång. Som jag älskar den lilla familjen! 
 
Nu väntas Spårlöst på tvn, där efter ska jag skalla kudden. 
 
--
 
När det känns äkta, underbart.