Every day is a new opportunity
to change anything.


25/7

Hej och välkommen, älskade helg! 



*


Jag har sett hur den där skiten alltid tär på dig
Ja kommer kriga för din skull och finnas där för dig
När du stupar nästa gång så vill jag bära dig, låt mig vara din soldat!

21/7

Jahapp, ny vecka och dags för dom där jobbnätterna för Joel :( .. Medans han fick en ledig dag så tillbringade jag dagen på jobbet, tur att vi hann käka en enkel middag ihop innan han åkte. 

Ikväll har jag hängt med Lasso, kaffehäng, surr och ett besök hos Anders. En kväll med djupa samtal och mycket skratt, så himla tacksam över att man har såna fina vänner. Just kommit innanför dörren, slagit ner röven i soffan och givetvis är musiken på. Imorgon är det dags för jobb igen, så det är väl lika bra man borstar gaddarna och kryper ner under täcket ensam. 

För första gången i mitt liv har jag sett en igelkott ikväll :D 





20/7

Strandhäng! 




19/7

Första arbets veckan är slut och jag kan bara fortsätta säga att de är underbart att få vara tillbaka, dagarna har bestått av jobb och kvällarna har bestått av mys med Joel. Nu är det äntligen helg, helgen blev ju inte riktigt som planerad. Hsands stadsfest hoppade jag över precis som alla andra år, detta år av olika skäl. Jag tillbringade min fredag i tvättstugan och där emellan i Joels famn. 

Tanken var ju att sova länge imorse, men tji fick jag... Kl 5 skickade jag iväg Joel på jobb och lyckades somna om en stund iaf. Lasso kom förbi och höll mig sällskap vid frukosten och nu har jag slagit ner röven i Yvonnes soffa med en kopp kaffe. Här lär jag tillbringa min dag tills Joel kommer hem så blir det lördagsmys. 

- så länge du inte gnager sönder mitt huvud så kan jag tänka klart. 

Var hos bästa tjejerna i onsdags, Moa , Julia och Kicki. 
- fick dessa blommor och brev av Moa och Julia. Mina tjejer! ❤️



14/7

Äntligen tillbaka på jobbet, underbart att få se alla barn och kollegor igen. Trots regnet så lyckades vi rasta av ungarna ute i vattenpölarna ändå. Just nu degar jag i soffan med musik och funderar vad jag och Joel kan tänkas äta till middag...  Ikväll blir en tidig kväll, trött mössa är jag, märks att man har varit ledig några veckor, huvudet är helt slut och kroppen är orkeslös men de är så värt det, för jag kunde inte få ett bättre jobb! 

Dags för en rök. 






12/7

Övernattade som sagt hos syrran och barnen inatt, vid halv tio slog mina ögon upp och det var dags för morgonkaffe och vänta in Evelina som skulle hänga med mig och Simon idag, vi åkte bort till Nackstabadet och plaskade idag. Varmt och härligt. Bränt sönder ryggen och axlarna har jag lyckats med också. Efter badet så tog jag med mig Simon hem och har haft lördagsmys, myst med godis och massa annat gott och när han fick bestämma tv program så blev det golf........ (inga kommentarer) efter en dusch så ligger han nu i sängen och pratar med sig själv och somnar förhoppningsvis, imorgon ska vi plaska i deras pool på gården istället för att åka nånstans. Då får man ju också umgås med alla andra samtidigt. 
 
Sedan kommer Joel och äter middag med mig innan hans sista jobb natt börjar, imorgon är även min sista semester dag så då får man passa på att mysa lite. Just nu sitter jag här och glor lite på facebook med skön musik i öronen, ska nog krypa ner under täcket snart jag med.. Trött och slut i kroppen efter flera dagar i solen och självklart glömmer man bort att dricka vatten. Äh, nu ska jag inte skriva något mer oviktigt. Adjö!

11/7

Vilken fantastisk vecka jag har haft med Joel, bara massa ute mys i solen, båt åkning till Tjuvholmen, myst på stan med god mat och dryck. Idag var Joels fri vecka slut och han har återgått till jobb, så jag passar på att myser med syrran, Mange och ungarna i helgen. Idag har jag, syrran och My varit hos mormor och hälsat på, annars har jag bara myst med Joel, ätit en god middag innan hans jobbnatt började. 
 
Jag tog sedan en promenad till syrran, badade med ungarna och myste på i solen. Nu sover dom sen några timmar tillbaka, syrran och Mange är på stan och ränner och jag har myst ner mig på nedervåningen med musik i öronen och isvatten. Imorgon vankas det bad i Nacksta med Simon och Evelina, sen ska jag passa på att sno Simon som min sov kompis, lite moster tid är alltid behövligt. 
 
världens finaste vänner, er älskar jag.
 

Dagens

vill ha: en eller helst flera tatueringae
klädsel: klänning
smink: inget 
frisyr: uppsatt
låt: en miljon nollor - kapten röd
bästa: spendera dagen med mosters kärlek, My. 
planer: Plaska på kubenbadet
roligaste: Joels dåliga humor :b 
saknad: Visse
dummaste: ingenting 
misslyckande: inte heller något
drog: cigg och musik
köp: ingenting
humör: ont i kroppen med jag är glad.

9/7

Ännu en fruktansvärt varm dag har startat. Igår hängde jag och Joel hela dagen i solen, åt lunch ute och tittade på fin utsikt, ett kaffe besök hos hans farmor hann vi också med. Två utslagna hjältar degade i soffan efter en god middag som fick bestå av tacos, avslutade kvällen med fotboll och Tyskland tog hem segern med lätt gjorda mål. 

Vid halv tio ville våra ögon titta fram, med frulle i magen så har Joel åkt på sina ärenden och jag sitter här med musik på högsta volym och väntar på att Mange ska lämna av My här så hon får spendera dagen med moster, vi ska åka på kubenbadet och plaska med Yvonne och hennes barn. 

Kvällen får vänta med sina planer, men det lutar åt en uteservering inne i stan med god dryck, sista veckan med semester så man får passa på att unna sig lite lyxigt, på måndag börjar arbetet igen men inte gör det mig något, jag får ju spendera dagarna med fina ungar och kollegor. 

7/7

Igår kom jag hem från pappa efter fest för Fredrik, slapp tjorva med någon buss då pappas granne ändå skulle ner mot Sundsvall så skönt var det. Joel kom nästan på engång då jag kommit hem, vi chillade lite, lagade mat och degade mest och avslutade kvällen med en skräck film. Just nu är han och jobbar, så jag passade på att ta en tvätt och städ dag och självklart får musiken följa med i högtalarna. 
 
Jag funderar på att ta mig en promenad till stan för att få dagen att gå, ikväll återstår det och ser vad som sker. Solen lyser, så man kanske skulle ha packat en picknick påse och gått ner till vattnet här. Ja vi får helt enkelt se vad som händer. Annars då? Jo, bilen går bra och jag glider efter som på en räkmacka. 

dagens

vill ha: en miljon på kontot
klädsel: mjukis shorts och linne
smink: ingenting
frisyr: utsläppt
låt: ingen speciell
bästa: att solen lyser
planerkvällsplaner, film med joel.
roligaste: att solen sken idag
saknad: Karolin och Visse.
dummaste: ingenting
misslyckande: ingenting alls faktiskt
drog: cigg och musik
köp: powerking, kaffe, tvättmedel och cigg
humör: seg men glad :)

Hej till efterlängtad sol!

Idag fick jag minsann sovmorgon, halv nio ungefär slog My upp sina vackra ögon och sa godmorgon. Innan vi startade dagen så myste vi soffan med Pippi på tvn. När frukosten låg i våra magar tog vi oss en promenad till Willys och pantade och köpte glass. Strax där efter kom Sofie och Mange och hämtade oss, sedan dess har vi hängt här i Ortviken. Bad, sol och färgning av mitt hår så nu är jag blond igen. 

Just nu sitter jag i soffan med musik medans syrran och My är nere och fixar ordning grillen så vi kan grilla hamburgare till middag idag. Kvällen tänker jag tillbringa med Joel och Vincent, imorgon packar jag väskan och åker till härliga häggdånger. 

Dags att dricka lite vatten och chilla vidare. Peace! 






3/7

"det var kanske inte meningen att vi skulle återförenas, det hela var nog meningen att vi skulle stanna i vårat gamla" - men var inte orolig, jag är snart på fötter och ler åt hela världen, och hela händelsen är förr eller senare lagd åt sidan.
 
--
 

Efter ett långt blogg uppehåll så känns det som jag mer eller mindre är tillbaka på banan igen, för tillfället så har jag min semester nu, två veckor till sedan får jag kramas med fina barn och kollegor igen. Den senaste tiden har jag tillbringat med fina vänner, dagarna har oftast tillbringat med Lasso och kvällarna har jag gett bort till Joel. Mari och Jonas har varit här sedan i lördags, vi har myst på stan och testat på Sundsvalls nya festival, Hamnyran. Där det bjöds på tivoli och andra trevligheter. Idag åkte dom hem, så jag passade på att låna hem My för lite egen moster tid. Vi har myst framför tvn med pippi som är hennes favorit så nu sussar hon gott i min säng. Jag sitter med musik i öronen och tänker på lite allt möjligt. 
 
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag och My har för planer, vi ska på Willys och köpa glass iallafall sa hon. Och på lördag åker jag äntligen hem till pappa igen, kvällen kommer bjuda på festligheter för min fina tremänning som har blivit ett år äldre. Det ska bli himla roligt! Nä, nu ska jag leta reda på lite ny musik. Vi hörs!