Every day is a new opportunity
to change anything.


30/9

Ännu en helg i livet har gått, jag har haft en helt underbar helg med små grabbarna och min bästa vän! Bara en massa lek och mys, vilket var behövligt! Frullen ligger i våra magar och gosar sen någon timme tillbaka, grabbarna leker med lego, jag sitter här och Emelie är ute med Charlie. Vad dagen erbjuder på har vi ingen aning om, vi går nog ut till nån lekpark så dom får leka av sig.
 
Ikväll blir det en tidig kväll känner jag, imorgon är det skola och denna gång ska Emelie följa med mig, lovely! Dags för en kaffe rök nu. Återkommer när jag återkommer. Peace

lördagsmys

Slagit ner röven i soffan efter ha varit på drakborgen hela dagen, lekt, sprungit, svettats, dött.. När vi väl var hemma så lämnade vi av Simon hos sin farmor där han är och myser nu, sen slängde jag ihop mat, pommes och kycklig fick det bli idag. Satt fint i kaggen! Efter middagen badade grabbarna innan det var dags för lördagsgodis, därefter sängen. Nu sover dom så sött, tror dom är lika slut som mig och Emelie. Strax så ska vi slå på en film, tända ljus och bara mysa. En sån här mys helg behövde vi, Tack Micke och Lojz!
 
En rök och sedan film, återkommer imorgon. PUSS
 
 
 
 

29/9

En fredag i livet har passerat, jag och Emelie tillbringar helgen med fina små grabbar, Wille och Zebbe medans deras föräldrar är på semester över helgen, igår chillade jag och Emelie framför en film med chips och dipp. Dock slocknade jag vid 10 på soffan, totalt slut efter en jobbig dag. Halv ett låg vi i sängen och sussade vidare. Imorse fick vi även sovmorgon, grabbarna sov enda till halv 8 så det var riktigt skönt. Frullen ligger i kaggen sen någon timme tillbaka och även kaffet ligger och gonar. Nu sitter vi framför tvn med barnprogram och lite shaggy på innan det är dags för lunch och sedan dra vidare till Drakborgen för en massa lek så vi har trötta barn ikväll ;)
 
Ikväll vankas mys, film och gotta. Och för er som ville veta så älskar jag livet mer än nånsin när jag får ha min bästa vän brevid mig, i samma område, i samma lägehet och i samma stad. Få skratta på kvällarna tills ögonen säger godnatt, vakna med skratt... Du är bäst Emelie, min bästa vän!
 

Nu blir det en rök, peace.
 

Anna Kristina Karolin Sundin Paulsson, himlens finaste ängel. <3

ett sista farväl

idag har det varit den finaste begravningen jag varit med om men också den grymmaste. allt var så fint och frifullt... jag har fortfarande svårt att förstå att du är borta men jag försöker så gott jag kan, mina tårar ville aldrig sluta rinna idag... hörde du när prästen läste upp dikten jag skrev till dig? det var så svårt att lägga dit rosen. svårt att förstå att det var du som låg i den vita kistan.. hela begravningen var vacker. vila i frid nu karro, min älskade karro..

jag glömmer dig aldrig, jag älskar dig.






27/9

imorgon är det ett sista farväl av min fina kusin.. jag vill aldrig säga hejdå, och inte heller vi ses senare... jag vill kunna ringa dig, träffas och skratta med dig. och jag vet att vi kommer göra det igen, på andra sidan. jag var och köpte begravningskläder idag, jag hoppas du kommer tycka att jag är fin.

---

Emelie har varit hos mig i en vecka nu och jag hoppas att hon aldrig återvänder till Östersund igen, jag vill ju ha min fina vän här, i samma stad som mig. vi har iaf haft en galen helg och en lugn vecka som har bestått av film tittande med lasso. mycket trevligt! just nu är vi hos lojz och passar grabbarna medans hon är på sjukhuset för en spruta. ikväll ska jag klippa och färga håret, har även fått Emelie och bli som mig, brunett! bra skit.

nu ska jag sätta mig i soffan och se film med grabbarna! peace

tattos

mina nya tillskott på kroppen.




(bloggar via mobil, går ej och vända bilden överst) jag är en nöjd tjej iaf!

18/9

Dagarna går och sorgen följer med mig vart jag än går.. Helgen var hemsk men ändå trevlig, jag tillbringade min fredag med Joel och min lördag med Lojz, Micke och Lasso där Lojz bjöd på go middag och efterätt, blev en hel del drinkar också innan det blev dags för sängen. Fick sova ut till halv tolv innan det var dags för kaffe hos Lojz, vi avslutade dagen med pizza.
 
Söndagen tillbringade jag med Yvonne och gänget då dom kom hem, gick dock och la mig tidigt. Igår var det skola för första gången efter en ledig vecka, efter skolan mötte jag upp faster och Helene för ett besök på begravningsbyrån, fixa Karros annons och begravning. Mycket tårar, men jag är så säker på att hon kommer få den finaste annonsen och begravningen som nån nånsin har haft. Min fina lilla ängel.
 
Idag vankades det skola igen, och nu sitter jag hemma hos Yvonne och har tryckt i mig gröt och macka. Senare ska jag möte upp syrran för ett besök hos BVC, Mysan ska dit. Därefter hämtar vi lilleman på skolan sen får vi se vad dagen erbjuder. Ikväll ska jag hänga med Joel, se en film och skratta en hel jävla del, de har jag bestämt!

--

Jag går sönder.

good

  
 
 
 

*

Idag lyckades jag komma ut från huset för lite ärenden i stan, in på försäkringskassan och lämna papper, samt träffade jag Micke och Linn en sväng. Otroligt skönt att få träffa vänner, skratta och faktiskt vara glad och må bra en stund. Stunden i stan varade i 1 timme tills pappa slutade jobbet, hoppade in i bilen och brummade hem till byn. Idag gjorde jag ordning mat, köttfärs sås och pasta fick det bli idag. Åt middag och pratade med pappa om allt mellan himel och jord. 
 
Sen tog jag mig en powernap i soffan tills pappa väckte mig, då gick vi ut och gjorde ordning lite ved. Tog på mig hörlurar och jobbade, fick annat och tänka på vilket var behövligt och skönt. När mörkret kom så gav vi oss in, gjorde ordning kaffe och åt glass. Nu ligger pappa på rygg i soffan och jag sitter här med musik i öronen. Letat fram en massa kort på Karro som pappa ska få framkalla så jag kan hänga upp tavlor på min fina ängel sen. Jag ska väl snart hoppa i säng, imorgon ska jag kliva upp tidigt har jag bestämt men vi får väl se vad de går med den saken. Nu åter till facebook. Peace
 
Jag fick låna en ängel
 


13/9

Jag återkommer med bloggandet när jag är redo igen.


Älskade ängel.

Jag drömde om dig inatt, jag försökte somna om och det lyckades jag med.. Men drömmen kom inte tillbaks. Jag vet att du har det bra nu och jag vet att jag har himlens finaste ängel. Men jag skulle kunna göra allt, precis allt bara för att få krama om dig igen. Mina tårar slutar aldrig rinna. Vet du en sak Karro? Jag, pappa och Mari fick varandra och skratta igår, jag är nästan säker på att det var du som ville att vi skulle skratta. Ditt leende, du var alltid så glad, spred så mycket glädje när man helst ville gråta. Du fanns alltid där, gav mig alltid råd och fick mig alltid på rätta tankar. Jag saknar dig så oerhört mycket och har fortfarande svårt att förstå att du aldrig mer kommer tillbaks till oss. Jag skrev ju bara till dig för en vecka sen att jag inte ville förlora dig, du sa att du skulle fixa allt. Jag ville inte tro på alla gånger du sa att du ville upp till himlen, jag trodde inte på det. och jag vill inte tro idag att du valde denna väg, även om de var den rätta för dig.. Men det är så svårt, allting. Jag glömmer dig aldrig, aldrig nånsin. Vi ses på andra sidan Karro, men tills dess kommer jag sakna dig min fina vackra ängel.
 



jag försöker vara stark, men jag går i motvind.

Min fina ängel.
Vi ses på andra sidan men tills dess kommer jag sakna dig.
Älskade du.
 

 
 

Vila i frid, älskade kusin.

Igår fick jag leva med dig, idag lever jag FÖR DIG!
Hur mycket jag än glömmer så minns jag alltid dig,
detta är helt ofattbart, du var en ängel som vandrade runt på jorden tillsammans med mig.
Men nu vandrar du i himlen och inte med mig. Jag saknar dig, en dag ses vi igen.
 
Sov så gott tills dess älskade kusin.
890414 - 120910
 
 
 
 

syskon fredag, lillan och jag.

  
  

Man ska vara tacksam för det man har.

Ett stort tack till mina fina vänner och otroligt fina familj som verkligen finns där när man behöver det. Någon tid på VC fick jag inte, en ambulans direkt upp på akuten blev det. Bröstsmärtor som heter duga, ännu ett tack till Camilla som hängde med mig. Nu har jag äntligen landat på hemmaplan efter 6 timmar på sjukhuset. Hjärtat var bra, proverna var bra. Men bröstkorgsväggarna var fel, dags att sluta röka så mår jag bra till slut.
 
 
Nu ska jag ta mig ett skönt bad och slappna av en stund innan det är dags att packa väskan åka till Lina för kalas. Inte för att jag är pepp för sånt, men vad gör man inte för sin fina lillasyster? Återkommer ikväll kanske. Åter i stan imorgon. Peace

GRATTIS MIN ÄLSKADE LILLASYSTER!

Igår åkte jag till J, chillade till en film och lite tv program innan vi kröp ner i sängen för att sova. Halv sex ringde klockan, var jag som en zombie? Svar. Ja. tog bussen till Yvonne där jag befinner mig nu i väntan på att VC ska ringa, jag hoppas jag får tid. IDAG! Jag som sa att jag hade blivit frisk? Jo tjena, vilket årtal då? Ett tack till Micke som ställer upp och ringer när man inte äger mer än gratis sms på telefon. Tack!
 
Idag vankas det skola, förhoppningsvis! Och ett besök hos VC, ikväll för första gången i hela mitt liv ska jag få näravara på min lillasysters födelsedag, idag fyller hon 15 år! Helt sjukt var åren har gått.. Tyckte nyss jag stod där och bytte blöja på henne och gav henne välling. Lill hjärtat, jag älskar dig! Min kväll kommer bestå av syster mys. Åh vad jag längtat efter detta! Lillan och jag.
 
Vackraste tjejen i världen.

Mitt allt och lite där till.

Mtt eget kött och blod, tiden går alldeles för fort och jag älskar att se allt ni lär er för varje dag som går. När lilla Simon låg i min systers mage, samma dag som jag fick reda på att jag skulle bli moster för första gången var det som att himlen öppnade sig, blev genast ljusare när allt var mörkt. Nu är det sex år sen jag höll Simon i min famn för första gången, att fått varit med och sett hur han har vuxit, hans allra första steg glömmer jag aldrig. Man gick efter hela tiden för att han inte skulle ramla och slå sig. När man fick hämta honom på dagis, se det där leendet i det lilla ansiktet.. Man kunde inte bli lyckligare, familjens prins. Idag har du börjat skolan, du kan cykla utan stödhjul, du kan göra nästan allt själv. Men du har fortfarande mycket lärdom framför dig och moster kommer alltid stå vid din sida, ge dig kärlek och tröst. Du har fått som bästa föräldrarna du kan tänka dig, du kommer få den bästa uppväxten någonsin. Du har allt. Nu har du fått en vacker lillasyster och jag blev moster för andra gången. En prinsessa i livet som ger en så mycket glädje och kärlek, ditt lilla leende My gör mig så frukstansvärt lycklig. Snart fyller du 1 år och går redan på dagis, hur kan tiden gå så fort? Och jag undrar hur du kan ge så mycket glädje ur en sådan liten kropp? Du har mycket se dig framöver, jag vill inte ens tänka tanken på att tiden bara kommer rulla iväg så går du också i skolan. Lilla älskling, My du är familjens lilla prinsessa. Mina ögonstenar, för er skulle jag offra allt. För er skulle jag döda. Mosters älsklingar, om ord kunde beskriva hur älskad ni är så skulle jag göra det. Jag finns alltid här, alltid. Jag vill inte föreställa mig hur livet skulle se ut utan er. Små liv, små hjärtan. NI ÄR ALLT !!!! precis allt.
 
Ni gör livet värt att leva.
 

Simon Viktor Erik Helin
My Lina Elise Helin.

6/9

En ny dag i livet och jag är ÄNTLIGEN helt frisk, hoppas jag. Några migrän anfall har jag klarat mig ifrån iaf. Idag har vi haft projektdag på skolan så jag har ordnat lite saker så nu är det klart. Vaknade runt 10 idag, låg och drog mig innan jag begav mig upp på övervåningen och snackade lite skit med Yvonne och Conny innan dom skulle åka iväg.
 
Har haft kaffebesök av Camilla, men nu sitter jag själv och passade på att slänga in ett inlägg. Men vad jag ska skriva om är helt tomt, men kan ju upplysa mina läsare om att min fina lillasyster fyller hela 15 år imorgon, lillhjärtat har blivit stor. Så imorgon tillbringar jag eftermiddagen, kvällen och natten med min enda älskade lillasyster! Ska bi så mysigt att få rå om henne. Och på lördag är det kalas för mosters stortjej som fyller hela 1 år. Älskade My! tiden bara flyger iväg. Ikväll ska jag nog iväg och hänga lite med J. Annars glider jag vidare i livet.
 
Peace
 

4/9

Grattis till min älskade farmor som fyller år idag, hoppas du får en fin dag.
Önskar jag kunde vara där. Men snart ses vi!
 

Blev väckt av Yvonne vid 10, käkade lunch på engång eftersom magen skrek efter mat. Stuvade makkisar och köttbullar fick magen idag. Efter lunch drog jag och Yvonne och solade, vilket var behövligt att verkligen få slappna av en liten stund och lite mer brun färg på kroppen satt ju inte fel det heller. Nu har vi bara chillat, druckigt kaffe och haft besöka av Markus och Linus. Kvällen består av buss åkning till Nacksta för att se film med Lojz, film kväll med skitsnack. Jag är så glad som har dig i mitt liv, fina du!
 
Imorgon SKA jag på skolan, oavsett hur huvudet är. Återkommer med ett inlägg senare om jag orkar.
 
Hejpa
 
 

Vart tog du och jag vägen?

 
 
 
 
I miss you, I miss us.
Mom, please make me happy ..
 
Finn viljan, jag vet att vi kan klara detta tillsammans.
Jag vill inte förlora dig.



frågor, men inga svar.

När jag tänker efter, så undrar jag.. Vart har jag mig själv? vilka litar jag på och vilka är jag mer osäker på? Hur klarar jag av en enkel dag med så mycket saknad i kroppen? Hur lyckas mina vänner få mig att skratta så mycket när jag egentligen bara vill gråta? Varför lägger jag ner så mycket energi på folk som inte gör det på mig?
 
Varför tänker jag så mycket egentligen? Hur kan en låt få mig på andra tankar? Varför vill inte min mamma bli frisk? Varför bor inte pappa i samma stad som mig? Valde jag rätt och flytta ifrån allt jag hade i Härnösand? Varför lät jag min rädsla vinna över mig, så att jag flyttade? Mår jag bättre nu? om jag tänker efter där, så ja. Det gör jag, men denna saknad som äter upp mig inifrån efter pappa, syster och farmor gör mig galen. Saknar ju självklart mina fina vänner som jag har kvar där också. Om jag tänker om igen, så är jag så jävla stolt över mig själv. Som jag kämpat, för livet och för att må bra, trots att jag alltid har tagit mina vänner framför mig själv, i alla år. Så har jag ändå lyckats fått mig själv att må rätt så bra, helt själv. Men jag är även så jävla tacksam över alla som ställt upp mig för dom gångerna jag har velat lägga ner allt, då har ni funnits där. Mina fina älskade vänner. Jag har haft två drömmar i livet, att få mig själv att må bra, klart och fixat! Den andra, en frisk mamma. När kommer den drömmen slå in?
Så mycket frågor men inga svar.

*

 
 
Varje sår lämnar ett ärr, och varje ärr bär en historia!
En historia som jag säger: JAG ÖVERLEVDE!

3/9

Hej och välkommen till mig, magsjukan och feber. Trodde jag skulle klara mig ifrån det men icke med min otur.. Åkte hem från skolan efter första lektionen, fick i mig lite i magen och la mig sedan och tog en lååååång skön powernap, vaknade för en stund sen. Mår bättre men fryser som en dåre och huvudvärken verkar aldrig vilja flytta ur mitt huvud.
 
Ikväll blir det soffläge framför film med Yvonne och Conny, hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan gå på skolan.
 

Peace