Every day is a new opportunity
to change anything.


29/7

Veckan som varit har jag tillbringat med Joel, och i torsdags åkte jag till Härnösand för att spendera några dagar hos min syster, helgen bestod av lite fest med Linda och Micke, lördagen degade vi i soffan och tittade på en värdelös skräckfilm som jag och Mari hyrde, men jag tror vi somnade gott alla tre ändå. Söndagen tog vi oss en promenad genom stan för att lämna tillbaka filmer samt hyra nya, vi tog även en middag på bigboy som satt riktigt fint i kaggen. Resten av dagen slöade vi i soffan, köpte hem massa gotta som vi svullade i oss.
 
Idag var det godmorgon vid nio, mötter av piss regn till väder. Vi har varit förbi farmor och sagt hejdå till Åsa och Maria som åker tillbaka till Malmö imorgon, sedan tog vi bussen och återvände till Sundsvall, väl hemma så var jag hundvakt åt Rex ett tag och gjorde sedan middag åt mig och Mari som fick bestå av potatisbullar och bacon, annars så har vi bara slappat i soffan. Funderar starkt på att krypa ner under täcket och se en film snart, imorgon är det dags för grabbvecka igen, Zebbe och Wille vecka. För er som ville veta så kommer Emelie imorgon, en dag tidigare än vad vi bestämde och jag blev helt plötsligt lyckligast i världen. 
 
Dags för en rök och sedan sängen. Godnatt mina vänner och ovänner 

22/7

Hallå där! Nu finner jag tid så jag slänger in ett inlägg, veckan har jag tillbringat med mina grabbar Zebbe och Wille, mamma Anna är tillbaka varannan vecka, helgen tillbringades också med mina fina pojkar. Vi har varit ute och lekt, ätit gott, tittat på film och ätit massor av go saker! I fredags åkte Emelie hem också, mycket tråkigt! Men om ca 2 veckor är hon tillbaka igen, Igår tillbringade jag kvällen med Joel, vi tittade på filmer och bara myste. J tyckte att det var godmorgon vid halv nio imorse, vi har bara degat sen vi klev upp, druckigt kaffe oså. Vad som vankas idag har jag ingen aning om, mer än att vi ska äta en god lunch! 
 
Nån dag här i veckan så åker jag hem till pappa också, saknar honom och min systser så jag tror jag dör snart! så på torsdag bär de av till Härnösand, till min fina lilla familj. 

dagens

vill ha: styrka
klädsel: jeans, linne och en tröja
smink: mascara
frisyr: uppsatt i en slarvig svans
låt: medina - miss decibell
bästa: Pappa
planer: skalla kudden
roligaste: Zebbe och Wille
saknad: Karolin.
dummaste: att det är kallt
misslyckande: ingenting
drog: cigg och musik
köp: glass och cigg
humör: rätt så bra

15/7

Dagarna i livet fortsätter och går, fredagen tillbringade jag med Joel framför massa filmer och chips. Mamma hade bjöd oss på mat i lördags så vi tog oss dit och käkade god mat, lyssnade på musik innan vi blev upp plockade av Kristian och Patrik som  bjöd på fest i Kvissle, mycket trevligt! Söndagen tillbringade jag med Lojz, fick leka modell. Lika så där, trevligt! Innan söndagen tog slut så hann jag även med ett besök hos Yvonne och en kaffe hos Visse. 
 
Idag har jag haft Zebbe och Wille, äntligen är dom dagarna tillbaka! Heeeeeela veckan får jag tillbringa med dom. Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och med medina i öronen medans Emelie kollar på tv, tänkte försöka trycka i mig lite kvällsfika innan jag lägger kroppen under täcket. 
 
      

i want you back

 

Älsklingar.

Här ska jag tala om för er hur mycket två grabbar kan betyda för en. Jag minns första gången jag skulle vara barnvakt åt er, jag minns första gången ni sa mitt namn. Jag minns fortfarande hur glad jag var över att få vara med i eran utveckling, jag skulle aldrig vilja vara utan er. Något är speciellt med barn och något är speciellt med er. Varje dag har ni något nytt att visa, som ni har lärt er. Lärt er att göra eller lärt er att säga, även om ni även kan driva mig till vansinne så är ni bland det vackraste som jag har i mitt liv, era föräldrar är fantastiska vänner till mig. Och jag är glad att dom lät er komma till världen och jag lovar tills jag tar mitt sista andetag så ska jag göra allt för att skydda er, alltid ha mina armar öppna för er. Om ord kunde beskriva hur älskad ni är, älskade små pojkar. Era kramar och pussar kan jag leva länge på, oavsett hur humöret är så får ni mig alltid till den gladaste, lyckligaste lilla Anna i hela världen. Nu kan jag inte föreställa mig att inte få vara med i era liv, att få tillbringa många dagar med er är bland det bästa jag vet. När nån av er kommer och drar en i tårna och säger att det är morgon nu, eller när nån av er kommer jag ger mig en bamse kram. 
 
Ni är så fina, så underbara. Älskade barn. Ni kanske inte förstår så mycket nu, men håll huvudet högt när motgångarna kommer, se på era föräldrar som varit med om diverse saker, dom är stark och jag är säker på att ni kommer bli precis lika stark. Åh, älskade ni. Jag får knappt fram några ord om hur stor mening ni har i mitt liv, mitt allt och lite där till. För er, skulle jag göra allt. Jag älskar er, till månen och tillbaka. ÄLSKLINGAR!
 
 
 
 
 

8/7

Snart är dagarna hos pappa över, ikväll återvänder vi till Sundsvall. Vi hade iallafall en bra kväll i lördags, igår var vi mer dödende än levande. Sov hela dagen, idag är man en människa iaf! Vad som händer idag återstår och ser, jag har diskat upp berget av disk iaf, Emelie ligger på rummet och ser på nån serie tror jag. Blir väl nån promenad och leta Affe om han behagar att komma hem... Vaaaart är du lillekatt? :( Ikväll ska jag åka till nacksta och kidnappa Charlie så vi får en sov kompis. Återkommer när jag har något vettigt att säga! PUSS

*

 

6/7

Nu var det ett tag sen jag bloggade något, som jag sagt förut. Blogg suget går upp och ner! För ca 2 veckor kom Emelie hit, vi har mesta dels tillbringat våran tid till att vara barnvakt, annars så har jag tillbringat lite tid till att umgås med Joel också, alltid lika mysigt och trevligt! Midsommar firades med syster och massa andra trevliga midsommar, jag hade jätte trevlligt och de är väl det som räknas? VI gav gatufesten en dag detta år, Onsdag blev det. Vi såg Mange Hellberg som var så jävla bra, grym så inihelvete! I torsdags kom pappa och hämtade oss, vi bestämde oss för att tillbringa några dagar hos honom, vilket jag ääääälskar. Som jag saknat min fina lilla pappa! Igår gjorde vi inte så mycket, var in till stan en sväng och kollade efter present till Fredrik som ska firas ikväll. På kvällen var vi ute på promenad ner till vattnet och i skogen, jag och emelie avsluade kvällen med lite pyssel och gotta. 
 
Idag har vi städat hela nedervåningen i huset, med lite team work så funkar det allt! Nu degar vi framför varsin dator ooch väntar på att pappa ska komma hem så vi får börja med maten och åka ner till Malviken nångång. Imorgon tänker jag inte göra ett skit, vara bakis och klaga på hur dåligt jag kommer må. Återkommer med bilder och diverse saker imorgon! PUSS