Every day is a new opportunity
to change anything.


*

Bowlingen var trevlig med mycket skratt, Jim fick ta hem vinsten denna gång, Kenni kom 2a och jag 3a, Mari fick den stora äran att komma sist ;) Mycket roligt var det! Efter bowlingen kom Ante och hämtade oss, skjutsade hem Kenni, Mari och Jim. Och sedan rullade vi mot skogen, Häggdånger så jag fick åka hem till pappa. Tack snälla Ante för skjutsen! :) Var hemma vid halv nio ungefär, sen dess har jag och pappa druckigt kaffe, skrattat och haft strömavbrott några gånger så vi fick tända ljus över hela nedervåningen, mysigt värre.. Vi passade även på att ta en varsin powernap medans vi väntade på att strömmen skulle komma tillbaka, så nu är den här :)
 
Nu tänkte jag chilla här lite med lite godis innan det är dags att krypa ner i sängen, imorgon är det massor att göra!  Men detta var min fredagkväll, en mysig och mörk kväll! Hörs när vi hörs. Peace 
 
  

30/11

Jag ger upp det där med 30dagar, eftersom jag nästan aldrig har tillgång till dator....Jag bloggar när jag kan och har lust helt enkelt! Dom senaste dagarna har jag hängt med Malin en hel jävla del och jag älskar det. Igår tittade jag på lägenhet OCH JAG FICK DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! hur jävla underbart är inte det? Från att ha varit inneboende i 1 år så får jag ÄNTLIGEN mitt egna. :D så jäkla glad! 
 
Just nu sitter jag hemma hos pappa, bestämde mig för att ta bussen till Härnösand igår för att umgås med Mia och Camilla, vi hade myskväll med chips och dricka och massa snack, tittade lite på Fråga Olle också. Ikväll blir det bowling med Mari, Jim och Kenni. Jag ska äga ut dom! Får se om jag blir kvar i stan inatt eller om jag lyckas ta mig hem till pappa. Det kommer bli en bra fredag iaf! Sen får vi se vad resten av helgen blir, packa ihop rummet iaf. Jag har nog aldrig varit såhär glad, packa ihop sina egna saker i kartonger och sedan packa upp dom i MITT hem! :D jisses... så glad! - Nu kan jag leva igen.

25/11

Ännu en helg i livet är över, i fredags chillade jag efter jag lagt pojkarna tills Lojz kom hem då blev det en film innan det var dags attt gå hem och krypa under täcket. Igår var jag på stan med Wille, Simon och Pia för att glo på lyslördag som var jätte mysig! Drog där efter på mig partykläderna för att åka iväg på konsert, Mange Hellberg! Helvete vad grym han var.. en jävla stjärna! Kände gråten i halsen när han sjöng Christer P, (så som jag säger.. Mammas låt) det bästa jag sätt på länge!
 
Förfesten höll till hos Lojz innan vi drog vidare till Dallan för lite alkohol, kvällen slutade med att jag hamnade i Granloholm och fick sova brevid Malin. Idag har jag hängt hos Anders med Linus, Yvonne och Freddan. Käkat pizza och skrattat innan jag tog bussen hem. Nu väntas en dusch och sedan åka tillbaka till Granloholm, (hej jag hatar att vara ensam....) 
 
Peace

Dag 6. En sak jag älskar från min garderob.

Jag säger, alla mina svarta linnen. Finns inte en enda dag som jag inte går i ett svart linne. Visst har jag många andra klädesplagg som jag också gillar, men just mina svarta linnen är favoriten.

Dag 5. Berätta om ett tillfälle du skulle vilja uppleva igen.

Det var ett enkelt val. Student tiden. När man var lycklig, gled runt med studentmössan på huvudet och cidern i handen. Man var samlad med alla sina fina klasskompisar och var då glad över att man gått ett extra år på gymnasiet samtidigt som man var stolt över att man klarade målet i livet. Alla fina minnen med BF08 kommer följa med mig livet ut, fina ni. 

Dag 4. Såhär ser jag på mig själv.

Oj, vad svårt.. Ibland tycker jag att jag själv är rätt fin men ibland tycker jag även att jag ser ful ut, beroende på vilket humör jag är på, men jag tycker också att jag är en snäll person som bryr sig om sina vänner. Jag är oftast glad och skrattar åt det mesta. Jag är en ganska spontan människa, men vill ibland också planera saker och ting. 
 
Men, ja jag är en helt okej människa. Snäll som satan!

22/11

Grattis på födelsedagen, min älskade saknade farfar.. Jag saknar dig och jag önskar dig en grym dag där uppe! <3
--
 
Nu är det slut på mina slapp dagar, dags för kvällsmamma vilket betyder jobb. Jag har precis kommit hem från dagis, hämtat huliganerna som nu leker så det står härliga till. Idag blir det pannkaka till middag och kvällen avslutar vi med film och mys. Åh vad jag älskar dessa grabbar, så fina! Jobb imorgon och lika så lördag. Men lördag kvällen avslutar jag med konsert, lääääääängtar!
 
Återkommer. Peace

Dag 3. Mitt drömresemål.

Jag tror inte jag har något drömresemål. Inte just nu iallafall, så jag säger nog pass på det.

Dag 2. Berätta om en person som haft stor påverkan till vem du är idag.

Det finns många personer som har gjort stor påverkan i mitt liv, men framför allt min pappa. Han har räddat mitt liv och har gjort sitt bästa för att jag ska ha haft det bra och få må bra. Utan honom hade jag garanterat inte varit den människan som jag är idag. Jag är evig tacksam över att jag har min fina pappa!
 
Tack för att du finns.

*

 
 
 

SVAR!

Fråga: Hur många tatueringar har du? Och kan du inte lägga ut bilder på alla?
Är du sugen på att göra någon fler? Isåfall vadå?
 

Svar: Jag har sju tatueringar. 
 
Ett hjärta bakom vänster öra.
Ett kors på undersidan av handleden.
Ett kina tecken på vänster handled.
En text på höger handled.
En text på revbenen.
En minnes tatuering till min kusin Karro.
En text på höger lår.
 
Ja jag är grymt sugen på att göra massa fler, men någon gräns måste det ju finnas. 
Och det är ju inte speciellt billigt med tatueringar heller. Men jag är nöjd med dessa ett tag till! :)
 
   
 
  

Dag 1. Lägg upp en bild på dig själv + 10 fakta

 
 
 
1. Jag är rädd för mörker.
2. Jag är otroligt beroende av min familj.
3. Jag tar hellre mina vänner före mig själv.
4. Jag har bott i Sundsvall 1 år ungefär.
5. Jag pluggar på komvux
6. Jag är en sån där människa som alltid måste ha något att göra.
7. Jag har svårt att sova själv. 
8. Jag har en sjuk mamma.
9. Jag älskar musik.
10. Jag älskar att skratta tills jag får ont i magen. 

30 dagar!

Dag 1. Lägg upp en bild på dig själv + 10 fakta
Dag 2. Berätta om en person som haft stor påverkan till vem du är idag.
Dag 3. Mitt drömresemål.
Dag 4. Såhär ser jag på mig själv.
Dag 5. Berätta om ett tillfälle du skulle vilja uppleva igen.
Dag 6. En sak jag älskar från min garderob.
Dag 7. Min närmsta vänner.
Dag 8. Sporter jag gått på genom tiderna
Dag 9. Mitt största intresse
Dag 10. Det här får mig att må bra
Dag 11. Betydelsen/Anledningen till mitt bloggnamn
Dag 12. Något jag ångrar.
Dag 13. Något jag måste hinna innan jag dör.
Dag 14. Gamla bilder på mig.
Dag 15. En bild på mig och min bästa vän/vänner.
Dag 16. En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 17. Mina mellannamn och vad jag tycker om dem.
Dag 18. En låt som får mig att gråta.
Dag 19. Det bästa TV/Dataspel jag någonsin spelat.
Dag 20. Alla mina hår färger.
Dag 21. Min favoritplats.
Dag 22. Något jag förut hatade men lärt mig att älska.
Dag 23. Något jag inte klarar mig utan.
Dag 24. Min tro om vad som händer efter döden.
Dag 25. En låt som alltid får mig att må bra.
Dag 26. Någon jag vill byta liv med för en dag & varför.
Dag 27. Någon jag älskar.
Dag 28. Något som gör mitt liv värt att leva.
Dag 29. Största rädslan.
Dag 30. Berätta om ett mine från en resa.

20/11

I helgen har jag hängt med Joel, så det har varit en bra helg. Igår hängde jag med Malin, käkade middag hos henne och bara myste på innan jag fick skjuts hem, tog en kvälls kaffe med fina vänner innan jag tog mina små ben och travade hemåt för att se film. Blivit väckt tre gånger imorse, men nu är jag uppe... Ska snart göra mig ordning och trava bort på ett möte som jag hoppas går helt okej. Senare ska jag åka iväg på Dollar med Sussie. 
 
Kvällen tillbringar jag nog med Malin, som vanligt. Jag är så glad att jag har dig i mitt liv. Älskade syster! Nej nu är det dags att dra på sig kläder och ta bussen, tänkte bara slänga in ett inlägg så ni vet att jag lever. Hörs när vi hörs. Peace
 

 

fina änglar

Lars Sundin
Tommy Sundin
Karolin Sundin Paulsson
Erland Theng
Mathias Helsing
Christer Andersson
 
"angels never die"

*

Blev väckt av ett samtal av min fina syster Sofie som ville komma hit och umgås, som tur var så hade hon med sig prinsessan My också. Nu sitter kläderna på kroppen så ska vi snart bege oss mot läkaren med My som har lite gegga i ögonen. Jag ska senare hämta Simpan på skolan och sedan ska vi leeeeeeka massor! Så länge sen jag hade ensam tid med honom så det ska bli så himla mysigt, stor prinsen min!
 
Återkommer ikväll eller imorgon. PUSS

14/11

Klockan är över tolv och har en ny dag med ett nytt datum.. Igår kom jag hem från pappa, åkte till Lojz och passade Zebbe och Wille medans Micke jobbade, därefter en kaffe hos Micke innan det var dags att åka vidare till Granloholm för att umgås med Malin, därför jag även övernattade.. Idag har jag umgåtts med Lojz, en kaffe på stan och en kaffe hos Anders. 
 
Jag har även hunnit med ett besök hos mamma, en snabbis. Åt middag hemma idag för första gången på 1 månad kanske. Mysigt var det! Jag gav mig ut på en promenad efter middagen, skönt att få rensa lite tankar med musik och lång promenad, därefer åkte jag tillbaka till Granloholm för att umgås med Yvonne som var barnvakt åt Jeanettes barn, hann även med att träffa Malin en sväng. Avslutade denna kvväll med en kaffe med Lojz och Micke. 
 
Sitter nu hemma i köket med Flo rida i öronen, ska försöka gå och lägga mig snart.. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag sitta här ett antal timmar till. Hörs när vi hörs, peace

kan man ha såhär mycket funderingar?

Jag fattar egentligen ingenting, vad lever vi i för värld egentligen? Varför gör saker och ting så jävla ont? Varför kan man inte förändra det man vill förändra? Varför vill man mestadels förändra saker som inte alls går att förändra? Varför förlorar man människor i livet som har en sån jävla stor mening? som är värda att leva... Hur lär man sig att leva med en saknad? Kan man ha såhär mycket funderingar? Vilka är dom äkta vännerna? Har jag valt rätt väg i livet? Har jag lagt allt åt sidan? ... 
 
Jag känner hur paniken i kroppen kryper fram, hur tårarna sakta rinner ner för min kind.. Klagar jag för mycket när det säkert finns människor som har det mycket värre än mig? Jag blir så förbannad på människor som har det perfekta livet, en mamma och pappa som är tillsammans, livet är underbart utan bekymmer.. Men livet är inte underbart, för det finns bekymmer... hela tiden.. Alltid är det något som får en att bli ledsen eller skapa funderingar som det egentligen inte ens finns något svar på.. Jag har miljoner frågor som jag vet att ingen skulle kunna ge mig ett klokt svar på... Jag önskar bara att livet hade varit lite annorlunda än vad det är, lite bättre.. 
 
Jag säger det igen, har jag verkligen valt rätt? eller.. varför saknar jag mitt gamla liv? Där det var ännu värre än vad det var nu, vännerna som jag hade... jag saknar dom, alla minnen.. alla skratt... Men det är väl meningen att livet ska gå vidare, men saknaden då? Alla minnen som man vill göra en gång till... Hur mycket orkar man egentligen? Hur stark är man egentligen? Hur många tårar kan rinna ner för mina kinder? Tills mina ögon svider? Eller tills panikångesten kryper fram? Tankarna ligger inte på rätt plats och jag blir galen.. Ska jag vara glad över det jag har? För det är jag ju.. Men det är ändå något som saknas, det där lilla extra.. Den där glädjen som jag inte riktigt har fått grepp om ännu. Finns den verkligen? Om den finns, varför känner jag den inte? Varför kan jag inte bara få skratta ett äkta skratt utan att behöva fejka det. Jag har nog alldeles för mycket funderingar... Och, varför kommer dom alltid upp såna här ensama kvällar? Är det då jag tänker, på dagarna tänker jag inte alls... Bara glider runt. Jag kanske är beroende av människor? Att ha närhet konstant.. Ja, kanske.. 

En dag ska jag förändra allt, världen och verkligheten.. Men den dagen är inte idag och inte imorgon, men någon dag. 

*

 

11/11

Söndagen är snart slut och helgen lika så.. Kom till pappa i torsdags för att fira honom på sin födelsedag, där han fick en whiskey av mig, trisslottor, blomma och massa annat smått och gott. På kvällen spelade jag och Emelie mesta dels kort och jag vann och hon försvann.. HEHE! Fredagen tillbringade vi med att hugga ved så det stod härliga till, kvällen mumsade vi på chips och dipp och ännu mer kortspel. 
 
Lördagen hjälpte vi pappa och renovera under trappen, insolera och lite sådant. Inte klart ännu, men vi slipper frysa sen iaf. Kvällen tillbringade vi framför varsin dator och spelade songpop, som jag verkligen suger på.... Avslutade kvällen med några avsnitt av Andra Avenyn innan mina blåa ögon sa upp sig. Idag har det varit fars dag, mer paket åt pappa. Idag fick han ett brev, en mugg som det står pappa på samt godis. Glad blev han! Farmor, Kenni och Mari var här och fikade med oss. Mycket trevligt! Ja vad har vi annars gjort idag? Jag och Emelie slängde ihop nå varma mackor som satt fint i kaggen till middag, annars har vi bara hängt framför varsin dator... Nej, vi har inget liv. För det går inte att ha ett liv mitt ute i skogen. 
 
Just nu sitter jag med musik i öronen, chillar och kollar runt. Jag ska väl snart gå och borsta tänderna och sedan packa, imorgon återvänder vi till Sundsvall. Innan ögonen ska slås igen så ska jag se några avsnitt av Andra Avenyn. Men, vi hörs när vi hörs. Peace

A N N A

When you smile, so i smile.
 
 

*

 
"Nu börjar jag känna känslan igen, om och om igen.
Den ligger inte där den borde, den ligger på fel plats.
Och det bränns igen, och allt för många gånger har jag haft såhär.
och inte kunnat se, se vad jag egentligen kunnat se.
Det svider fortfarande i mina ögon.
Jag vill kunna drömma sådär igen,om att vara fri, fri på ett bra sätt.
Tänk om det fanns mirakel, ett mirakel att känna sig fri.
ena stunden står jag där och kan inte förklara,och andra stunden
ser jag fortfarande dig ha en chans här.
Man måste kunna tro, tro att det går rakt upp och inte i sidled.
Att cirkeln går rakt upp istället för runt,
att fortfarande titta upp och bli bländad kring ögonen"

i väntan på mat

Namn: Anna 

Ålder: 22

Längd: 1.58

Sko-storlek: 37

Född: 900801

Bor: Sundsvall

Gör just nu: Lyssnar på musik och svarar på frågor


Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Glad, snäll och omtänksam

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: otålig, osocial bland nya människor, blyg.


 

Vad är du rädd för: Mörker

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: att jag är mig själv

Det roligaste jobbet du haft/har: Oj, måste ha varit då jag var ledare på sommarläget i Aspnäs.

Har du körkort och egen bil: nepp!

När tod du ditt körkort: Jag svarade ju just på det? har inget körkort.

När grät du senast: Det minns jag inte.

När skrattade du senast: Förut

Vem åkte du bil med sist: Pappa

Vem åt du mat med sist: Pappa och Emelie

Vem sov du hos sist: Malin

Vem sov hos dig sist: Emelie

Vad var du rädd för när du var liten: Minns ej

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Buss chaufför

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Många

Värsta smärtan du råkat ut för: När Karolin gick bort.

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Mina vänner och min familj.

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Mycket

Har du någonsin sportat: Japp

Någon du ser upp till: Pappa och mina syskon.

Vad finns alltid i din handväska: Om jag hade haft någon väska så hade allt som i jackan legat där. Pengar, busskort, legg, cigg och tändare.

 


Har du varit utomlands någon gång: Yes!

Vilken plats var finast: -

Största stad/städer du varit i: 


Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: ja

Rökt: ja

Snusat: ja

Druckit: ja

Har du piercing eller tatuering: båda

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Oj, de var en svår fråga. Jag har svårt att falla för killar bara sådär pladask,men så länge dom är sig själv, trevlig, snäll, omtänksam. 

Finaste komplimang du fått: vet inte

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: de har jag nog det.

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: ja

Har du någonsin fejkat en orgasm: nej.

Hur många sex-partners har du haft: Det håller jag för mig själv :)

 


 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: det beror på.

Hamburgare eller pizza: hamburgare

Kött eller fisk: kött

Hund eller katt: båda

Aftonbladet eller expressen: aftonbladet

McDonalds eller MAX: donken

Vin eller Öl: vin

Charter- eller skidsemester: -

Sverige eller Utlandet: utlandet antar jag

Sport eller nyheter: nyheter

Hockey eller fotboll: hockey

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: båda funkar, fin fint.

Sommar eller vinter: sommar

Vår eller höst: vår

Flyg eller tåg: tåg

Bil eller buss: Bil


En sådan lång vänskap.

Jag minns hur vi träffades och jag kommer ihåg alla minnen som vi har skapat tillsammans. Vi skrattar lika mycket då som nu när jag jagade råttan genom hela Haga efter ett sjukhus besök. Jag minns lika väl alla våra festival veckor, alla kaos kvällar som vi ändå har skrattat åt. Alla gånger vi har gråtit i varandras armar, fått varandra stark när vi är som svagast. Hur kan en sådan vänskap vara så jävla stark? Vi har varit ovänner, många gånger.. Men alltid hittat tillbaka till varandra, det kallar jag äkta vänskap.. Vi förstår alltid varandra rätt, Vi har alltid kallat varandra systrar oavsett vad det har varit, ovänner som vänner. Jag vill inte ens tänka tanken på att behöva vara utan dig igen, kan vi bara vara vänner nu utan något onödigt tjafs? Som vi bara skrattar åt sen. 
 
Tack för att du finns Malin, jag är så otroligt tacksam över att du och din familj finns i mitt liv. Som min andra familj, som min fosterfamilj.. Du och din mamma har liksom alltid funnits där, sett till att jag har haft rena och hela kläder, mat i magen och tak över huvudet när tiden hos mamma var som jobbigast. Det är inte bara dig som jag ska tacka över att du finns, även din mamma som är som min egen mamma. Min extra mamma. 
 
Så länge som jag kan minnas har vi alltid haft så otroligt jävla roligt tillsammans, en sån där tråkig kväll kan vi göra så himla rolig även om vi inte gör något speciellt. Vi är som beroende av varandra, det är liksom meningen att det ska vara du och jag mot världen. Genom livet, vi ska kriga tillsammans. I jobbiga stunder ska vi knuffa varandra upp till toppen igen. Tillsammans är vi oslagbara. 
 
Alla minnen som vi har tillsammans ska jag bära med mig hela livet. Men mer minnen ska vi skapa, vi är ju bara ung än så vi har hela livet framför oss att skapa så otroligt många minnen! Malin, jag säger det igen. Helvete vad jag  älskar dig!!!! Min fina syster, låt inget gå fel nu. Tillsammans klarar vi allt. min fina fina fina älskade vän och syster. Det ska vara du och jag! Anna och Malin, Malin och Anna.
 

Hjärta.

Grattis på farsdag, älskade pappa. 
Jag säger det igen, jag älskar dig över allt annat.
 

saknad

Två månader har passerat av saknad och sorg... Jag tänker på dig lika mycket som för 2 månader sen. Jag väntar fortfarande på att få springa på dig på stan, eller få ett mail på facebook. Jag får inte riktigt in i huvudet att du aldrig mer kommer skriva eller att jag aldrig mer kommer springa på dig. Jag minns när jag träffade dig senast på Navet, när jag pratade med din mamma i telefon.. Du var så trasig, men ändå så glad. Det gör fortfarande ont i mig att du aldrig fick den riktiga viljan till att bli frisk, men jag är lycklig över att du har funnit din ro som du längtade efter så länge.. 
 
Men att aldrig mer få se dig, krama dig, pussa dig på kinden gör så ont i mig. Så jävla ont. Varför gick allt så fel? Vad hade jag kunnat gjort för att du inte skulle lämna oss såhär tidigt? Jag tänker ofta på allt vi har gjort, alla minnen som spelas upp om och om igen i mitt huvud som en video film. Jag saknar dig så, nu har två månader gått.. Men det känns som igår som jag träffade dig senast, den där kramen.. Dom där sista orden när vi sa hejdå " Hejdå kusin, puss och kram" Jag kommer alltid komma ihåg dom, jag kommer alltid komma ihåg ditt skratt som ekar i mitt huvud dagligen. Bilderna på dig gör mig galen, jag vill fortfarande inte tro att det är på riktigt. 
 
Jag måste fråga dig en sak också Karro, sitter du kvar på mina axlar? Jag har så fruktansvärt ont i dom. Men kliv inte av, jag vill alltid ha dig nära även om jag inte kan se dig. Jag har hängt upp tavlan på dig ovanför sängen nu, nu har du fått en fin vit ram.. Jag ser dig innan jag somnar, i mina drömmar och när jag vaknar.. Du är så fin, vackraste ängeln i hela himlen. Jag vill också att du kramar om farfar från mig, en sån där skäggkram som han alltid gav oss då vi var små. 
 
Jag vet ju att livet går vidare, att man oftast lär sig att leva med en saknad och att bearbeta saker och ting. Men frågan är ju om jag nånsin lär mig att leva utan dig? Idag när jag och pappa var ute och åkte bil så kom din låt Vernoica Maggio - 17 år.. Jag kan inte alls texten men jag försökte sjunga med ändå och tänkte på dig. Du hörde säkert också låten och sjöng med, dansade och levde gott där uppe bland molnen. Du skrattade säkert åt mig också när jag sjöng med, för att jag inte kan texten.. Kanske nått enskaka ord. 
 
Jag ska ta mig i kragen snart som jag sagt så många gånger och besöka dig, men jag får ingen kraft till det, inget mod... Helst skulle jag vilja ta med mig ett tält, sovsäck och bara vara där hela tiden.. Men det går ju inte, men jag lovar.. Jag ska snart komma och hälsa på! Dessa två månader har varit så svår, men jag har faktiskt skrattat en hel del också, det är nog du som fått mig på rätt tankar och gjort så att jag har kunnat skratta.. Jag är inne på din minnes sida varje dag, skriver när jag känner för att du ska få läsa något. Min saknad äter upp mig inifrån... Jag blir galen snart. Varför just du? Varför varför varför varför???? Allas glädje spridare.. Allas älskade Karro. Jag kommer aldrig riktigt inse. 
 
Glöm aldrig bort, Älskade du. Jag älskar dig föralltid.
Du blir aldrig glömd men alltid saknad.
 
 

mother

Det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig, mitt kontrollbehov tar över.. Ibland säger jag åt mig själv att inte ringa varje dag, eller smsa... Mamma är alltid mamma, även om du sviker mig alla dagar i veckan och aldrig finns där. Jag vet att det kanske inte är lätt för dig, du har gjort ditt val och det valet har tagit över hela ditt liv. Men jag då? Jag behöver ju dig mer än vad du behöver din sjukdom... Jag rotar ofta fram gamla bilder från en förlorad tid, då det faktiskt var du och jag, den tiden då du var nykter.. När vi umgicks varje dag, pratade varje dag, skrattade tillsammans varje dag, grät i varandras armar av lycka men samtidigt mycket smärta. Vart tog den tiden vägen? Jag undrar ofta varför du valde detta val... Varför du inte söker den hjälp du verkligen kan få, varför du inte finner viljan på riktigt. Ser du inte vilken fara du sätter dig själv i? Jag har så otroligt många frågor som jag vill ställa, men jag vet att jag aldrig skulle få riktiga svar på dom.. Därför skriver jag av mig, även om jag inte får speciellt mycket svar så får jag ut det jag vill säga.. Egentligen till dig. 
 
Varje gång jag är och hälsar på dig så vill jag aldrig gå därifrån.. Jag är så rädd att jag nästa dag aldrig ska få se dig mer. Ibland känns det som jag ska förbereda mig på ett liv utan dig, men jag får liksom aldrig in det i huvudet. Jag vet ju innerst inne att en dag kommer din sjukdom ta över dig helt och ta dig ifrån mig.. Så länge du inte finner viljan så kommer det bli så. Ikväll, imorgon, nästa dag, nästa vecka, eller nästa månad... När som helst. Och det är det som gör så jävla ont i mig. Det är nog därför jag har sån kontroll också, jag vet att jag inte kan hjälpa dig mer än att finnas där för dig. Jag lyssnar också ofta på låtarna som vi sjöng tillsammans på den goda tiden, jag sjunger med, gråter samtidigt som jag skrattar. Jag är så otroligt tacksam för att du är min mamma, även om du sviker mig alla dagar i veckan och alla månader om året. Du är alltid min mamma. Och jag älskar dig, över allt annat på denna jord. 
 

*

Kan man vara mer förvirrad än såhär?

9/11

Jag har totalt tappat lusten till att blogga.... Jag har inte gjort något speciellt det senaste dagarna, varit för det mesta med Malin. Skrivit in mig på Komvux har jag också gjort, nu ska jag bara skicka in om vilken kurs jag vill läsa.. Just nu sitter jag i tv-rummet hos pappa med Emelie mitt emot mig. Igår var det tårtkalas för pappa blev hela 48år, idag tänker vi inte göra ett skit. Jag har diskat så det är fint när pappa kommer hem, varit ute och letat Affe har vi också gjort som vägrar komma hem tydligen.. 
 
Ikväll ska vi bara mysa, spela kort och äta massa gotta. En sådan kväll behöver vi! Tillsammans. Nej nu ska jag ta mig en rök och göra upp en brasa med eld. Hörs när vi hörs. Peace

Pappa 48år!

Grattis på födelsedagen älskade pappa. 
Jag älskar dig, mest av allt.
Dotter och Far, Far och Dotter.
 

3/11

Novemer månad har kommit och vi närmar oss meroch mer jul. Typ det mysigaste på hela året! Idag är det lördag och jag och Emelie är fortfarande barnvakt medans föräldrarna är ute på semester, frågan är ju vad dessa föräldrar skulle göra utan oss? ;) Igår gjorde vi ordning en pumpa och tände ljus i så grabbarna fick det mysigt på rummet när de skulle sova, vi fick till och med sovmorgon idag till kl 9. Satt fint! Idag har vi inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och bakat pepparkakor som grabbarna ska få mumsa på ikväll innan dom ska sova.
 
Jag och Emelie sitter för tillfället i köket och spelar kort och lyssnar på musik medans grabbarna sitter ny badade i soffan och glor på film. Nu ska jag äga ut Emelie på kort spel. Peace
 

trio <3

 
 
Nu är vi trio.
Hur kan en vänskap vara så stark?
tack för att ni finns.
ALE