Every day is a new opportunity
to change anything.


dagens

vill ha: närhet
klädsel: shorts och linne
smink: nada
frisyr: utsläppt
låt: david guetta - play hard
bästa: musiken
planer: hänga i solen med yvonne, kvällen tillbringar jag med Joel
roligaste: ingen
saknad: emelie
dummaste: huvudvärk
misslyckande: ingenting
drog: cigg och musik
köp: inget
humör: små ledsen, trött och seg.

30/5

Hallå där, min blogg lust går upp och ner just nu.. Den senaste tiden har jag hängt med Yvonne, tillbringat lite tid med mina fina hjärtan, Simon och My och självklart Mange och Sofie också. Annars har jag inte gjort så mycket, varit på massa möten, hängt den del på akuten. Tydligen har min kropp bestämt sig för att vara svag ett tag, så här glider jag runt med hjärnskakning och inflammerad tarm, som tur är så har jag fått papper från sjukhuset nu. Operation 13juni, och jag hoppas verkligen att tumören inte kommer tillbaka. Fuck cancer! 
 
Igår hände jag med lillebror, käkade lunch efter att jag hade kommit hem från sjukhuset, myste vid ån gjorde vi också tills jag bestämde mig för att ta bussen hem och städa, lite städning blev det så det ser väl helt ok här nu. Joel kom förbi på kaffe innan han skulle iväg och jobba, mycket trevligt kan jag tala om för er! Länge sedan jag träffade honom så det var roligt. Idag klev jag upp halv sju för att tvätta, så det har jag hållt på med hela förmiddagen, just nu sitter jag i sängen och funderar på om jag ska sova en stund eller om jag ska ta tag i den rena tvätten och vika den... Men vart är orken? denna värme snor energi av mig och jag glömmer bort att dricka vatten så jag blir heeeeeelt slut.... Ikväll ska jag tillbringa min tid med Joel, och vad vi ska hitta på de vet jag icke. 
 
Imorgon åker jag, syrran och ungarna till min älskade pappa och tillbringar våran helg där, och jag ska inviga mini moppen på en åk tur, klippa gräset, grilla, trava runt på tivoli och marknad och bara måååååå i värmen i Häggdånger med lätt det bästa sällskapet. Just det, jag måste göra något att äta, helt glömt bort. Men först en cigg och en kopp kaffe, återkommer nog efter helgen med bilder och då minsann ska jag berätta hur jäääääävulst trevligt vi har haft det! PÖSS

morsdag.

Vet inte vad jag vill säga om denna dag, nog den mest ledsna dag jag varit med om på länge. Mamma, var är du när jag försöker visa min kärlek till dig? Var är du när det är din dag, dagen då jag vill ge dig extra pussar och kramar. Inget svar. Sitter med Ben E. king - stand by me i öronen, våran låt mamma. Som vi kan texten till, utantill tillsammans. Minns du? Tårarna rinner ner för min kind, jag vill också fira morsdag. Kunna visa min kärlek till min mamma även om jag inte alls får samma kärlek tillbaka. Vad har jag gjort för fel egentligen som inte är viktig för dig? Borde inte ens egna barn vara viktigare än allt annat. Jag vet egentligen alla svar på mina frågor, men vill förmodligen inte får in svaren i huvudet, jag slutar aldrig hoppas. På att du en dag ska inse att det finns viktigare saker i ditt liv än det som tar dig ifrån mig och mina systrar. Jag försöker leva på våra glada, stunder, dina nykra stunder som jag har fått umgås med dig, skratta med dig, krama och pussa dig. Allting gör så jävla ont, jag vill också ha en mamma. En mamma som bryr sig, älskar mig dag in och dag ut, livet ut. Varför? Varför får inte jag uppleva det? Gjorde jag något fel? eller är jag ett fel? 
 
Att jag inte ens fick svar idag när jag ringde och smsade, klumpen i magen växte och kinderna blev våta av tårar. Jag saknar oss, våra fina stunder. Jag vill vara viktig för dig, känna att du bryr dig, att du älskar mig, men den känslan har jag aldrig fått uppleva. jag saknar att ha en mamma, på riktigt.
 

22/5 - inget är annorlunda

Idag har det varit en halv jobbig dag, en jobbig förmiddag där jag fick dra upp gamla sår som jag trodde att jag mer eller mindre att glömt, men dom är inte bort glömda. Jag bara tror det, men när man faktiskt pratar om saker och ting blir man påmind att allting fortfarande gör lika ont, ingenting är annorlunda. Man har bara låtsas hela tiden, hur lär man sig leva med en saknad? den frågan ställde jag idag och man lär sig tydligen men det gäller att bearbeta en saknad, men hur gör man det då? Så fort jag bara pratar om saknad så rinner tårarna och ångesten kryper sakta fram.. tappar andan och kan knappt andas, jag saknar många människor men denna saknad över min finaste Karolin tar aldrig slut, kommer jag nånsin lära mig att bearbeta den? Kommer jag nånsin förstå att jag aldrig mer kommer få se henne? höra henne skratt och få den där Karolin kramen och pussen på kinden och höra henne säga "älskar dig, bästa kusin. puss och kram" Nej jag kommer aldrig få höra det mer, och det gör så jävla ont. Hur mycket jag än hoppas och ber så får jag aldrig mer höra det, jag kommer aldrig få krama om dig igen, aldrig krama om dig, aldrig höra ditt skratt, aldrig mer höra dina kloka ord som gjorde mitt tänkande annorlunda. 
 
Jag skulle kunna sitta och skriva om dig varje dag, och det är en sak som jag önskar.. att jag kunde ta mig i kragen och gå till din grav lite oftare, men jag orkar inte.. det gör så jävla ont, men jag vet att du alltid är med mig, dygnet runt och jag är rätt så säker på att det är du som sitter mina axlar... Jag måse sluta här, älskade Karolin. Älsksade kusin, en dag ses vi igen men tills dess kommer jag att sakna dig, min finaste ängel. <3

dagens

vill ha: närhet
klädsel: mjukis och linne
smink: nada
frisyr: uppsatt
låt: ison och fille - stationen
bästa: yvonne
planer: dejtat med yvonne och barnen
roligaste: yvonne och freddan
saknad: emelie
dummaste: feber
misslyckande: ingenting
drog: cigg
köp: pasta, mjölk, grädde
humör: trött och seg

15/5

Ja, vad har jag gjort idag? inte ett skit, degat i soffan framför massa filmer tillsammans med min "underbara" feber som tydligen ville vara min kompis idag, middag gäster fick jag iaf. Yvonne och barnen har varit här, ikväll blev jag tvungen att ta mig till Nacksta och hämta alvedon så jag överlevde kvällen, så nu ligger alvedon i kaggen och även houngsvatten ligger och plaskar. Hoppas jag får sova inatt utan feber och är frisk imorgon. Morgondagen består av tvättstuga och bara va, syrran skulle komma på besök också så henne ska jag bjuda på frukost nu när man ändå har sällskap vid bordet så kan man passa på att äta. Ja och vad ska jag göra nu? Lyssna på lite musik, titta runt lite på facebook och sedan bädda ner mig och försöka somnna till en film. Återkommer.

min bästa vän

Mitt i allt kaos i mitt huvud, mitt i tårarna som tydligen inte vill sluta rinna så skriver jag om dig, bland det dyrbaraste jag har i livet. Min bästa vän, vet du hur glad jag är som har dig? Vi har bråkat, kallat varandra saker och bett varandra att dra åt helvete men ändå står vi här. Fortfarande som bästa vänner och våran vänskap är lika stark. Jag är så jävla glad som har dig, du får mig alltid på bra humör och du får mig alltid att tänka rätt när min hjärna bara vill tänka fel. Att vi ibland har tänkt olika på en del saker hör till i en vänskap, att vi ibland har slutat prata med varandra ett tag hör också till. Jag vill inte ens tänka tanken på vad jag hade gjort utan dig, jag hade knappast kunna leva. Du har fått mig att bygga upp en styrka inom mig som jag egentligen inte trodde fanns, du har fått mig att våga ta tag i saker som jag aldrig hade vågat själv. Du har fått mig att tro, tro på att det faktiskt finns något vackert i livet, du har fått mig att fortsätta kriga och nå mitt mål i livet oavsett hur lång tid det kommer ta. Jag kunde inte ha fått någon finare vän, jag har många fina vänner som står mig nära men ingen står mig lika nära som du. Ingen har fått mig att tänka som du, ingen har fått mig att verkligen skratta på riktigt när jag helst bara vill lägga mig ner och gråta. När ingen annan orkar lyssna så gör du det, när alla andra vänder ryggen så står du kvar, med öppna armar. 
 
Jag har också funderat på hur du lyckas vara en sån fantastisk vän, jag vill också vara sådär fantastisk, sådär underbar och lyckas få människor att må bra. Jag hoppas verkligen att jag får dig att må bra, och att du är precis lika glad att ha mig i ditt liv. Vad andra tycker och tänker om dig, på ren svenska så SKITER jag i det. Du är min bästa vän, den som inte kan acceptera det så vet dom nog vart utgången i mitt liv är. Så länge som jag kan minnas så har vi alltid hållit ihop, trots bråk. Och jag är så jävla glad, så sjukt glad att vi fortfarande är bästa vänner. Jag vill inte ens fundera hur sönder jag skulle  bli utan dig. Emelie, fan vad jag älskar dig. 
 
Emmwie heart Annwie
always and forever.
 

14/5

Ja men då kanske det var dags för ett inlägg till? Jag kör på det. I måndags kväll travade jag ner till Joel för film kväll, vi såg en komedi film och självklart lyckades han övertala mig och se en skräckfilm, efter filmerna så bäddade  vi ner oss och somnade lika snabbt som vi la huvudet på kudden. Vid halv elva vaknade vi, gick nästan hem på engång då jag vaknade då han skulle iväg och göra massa ärenden som lika så jag också skulle göra., Gick hem och tog en dusch och åkte sedan ner på stan för att möta upp Yvonne för ärenden, efter staden så tog vi oss en kaffe hos Lojz och jag fick äntligen krama om mina fina grabbar, Zebbe och Wille. Jag avslutade dagen med middag hos Yvonne och hade kaffe rep med Visse och åkte sedan vidare till Yvonne och övernattade. 
 
Idag skulle jag haft möte men som blev inställt, så idag har vi bara hängt. Varit och hälsat på mamma en sväng, tog även en sväng in till stan och tittade lite. Yvonne drog sedan vidare för att hämta ungar från dagis och skola, så jag tog bussen till syrran, glodde lite på tv innan det var dags för ännu en stadsrunda. Jag hittade iaf en födelsedagspresent till Simon och även till Emelie, i år firar hon sin födelsedag hos mig :D :D har såna jävla planer allstå..  Jag är rätt säker på att hon kommer bli nöjd! Midsommar är så gott som också planerad, nu vill jag verkligen ha sommar, värme och kunna gå i lätta kläder.. Som jag längtar! Och jag är rätt säker på att denna sommar kommer bli precis lika grym som förra året. Syrran bjöd på middag idag också, när hon var så snäll och bjöd på middag så passade jag på att vara barnvakt så hon kunde åka ut och övningköra, joråå. jag är snäll jag!
 
Just det, min syster och Emelie lyckades även övertala mig att sova ensam inatt, jag.. Ensam? Nja, inget jag föredrar men jag borde väl lära mig nångång tycker jag, man kan inte alltid ha människor runt omkring sig även om jag mest av allt önskade det. Finns inget som jag hatar så mycket som ensamhet. Usch, fy och blä! Men jag borde väl överleva antar jag, tur jag har en dator, musik och tv säger jag bara. Nej nu ska jag titta vidare, hörs när vi hörs. Puss

12/5

Hallå där, jag som skulle göra bloggen lite roligare och skriva 30 dagar.. Men de funkade tydligen inte, blogg lusten försvann sist jag var hemma hos pappa. Men nu när jag har svin tråkigt så kan jag väl passa på att bjuda på ett. ja, vad har hänt den senaste tiden? Emelie har varit här en vecka. Sista april tillbringade vi i mammas lägenhet, jag, Joel, Lasso, Elin och Emelie. Slängde ut mamma så vi kunde använda hennes lägga och grilla eftersom hon har uteplats. Efter grillning och prat så åkte vi vidare till Petersvik där syrran och Mange bjöd på skratt och alkohol. Onsdagen tillbringade jag med Visse, kaffe i solen och massa prat. Ja, vad hände den helgen? Fredagen blev det utgång med Joel, Emelie och Sofie, vad jag minns så slutade kvällen bra. Lördagen tillbringade jag med Yvonne och Anders tills det var dags att åka till Kvissle och se vad den lilla byn hade att erbjuda för fest. Sov över hos Kristian, vid tolv travade jag och Emelie iväg ihopp om att hitta en busshålls plats så vi kunde ta oss hem. 
 
På söndagen kom Mari och Jim och tillbringade en natt med oss, mycket mysigt kan jag tala om för er! Måndagen så åkte Emelie hem, även Mari och Jim så jag blev forever alone... Tillbringade kvällen med Yvonne iaf, övernattade där. Ja, vad har jag gjort den senaste veckan? Hängt med Yvonne typ, haft massa kaffe häng och spenderat lite tid med Joel. I helgen har jag varit barnvakt åt mina fina, My och Simon övernattade här tills igår, igår kom Lina hit och slaggade över och även Mari och Jim har varit här., Jag har med andra ord haft en helt underbar helg! Idag har jag och Lina hängt med Yvonne en stund och sedan hjälpt Sofie och Mange och städa deras ute plats så vi kunde äta middag ute när dom bjöd oss, pastagratäng och sallad stod på menyn och så himla gott. Jim och Mari åkte hem imorse och Lina åkte hem för nån timme sen, så här har jag suttit och hjälpt Yvonne
och skriva en liten "uppstats" och nu sitter jag med musik i öronen. Ska väl ta mig en cigg och lyssna vidare på musik. Återkommer, ses. Hörs, Tjarå!
 
äh, kan väl bjuda på en bild.