Every day is a new opportunity
to change anything.


Ni som stannat kvar.

"Och jag tackar alla er som står där bredvid när livet
känns som svårast och inget går min väg. För det är då
som jag förstår att det enda som betyder nåt är vännerna
jag har, ni som alltid stannat kvar"

*




8/3

Efter en konstig men en helt underbar helg så börjar den ta slut. Idag har jag varit hos Pia och lekt med My som var där, spelat spel och fikat. När jag kom hem stod det 20 RÖDA ROSOR PÅ BORDET och jag vill bara pussa ihjäl min älskade Joel av lycka. Faaaan vad lyckligt lottad jag är, aldrig i livet kommer jag byta ut honom mot något! 

Imorgon är det en ny arbets vecka som jag som vanligt ser framemot, mina fina kollegor och grymma ungar. Jag bara älskar livet. ❤️ 




6/3

När blogglusten försvinner så kan det dröja innan något rimtligt vettigt skrivs här. En arbetsvecka har försvunnit och det är helg igen, fredags mys står på schemat ikväll, jordgubbar och citronvatten har jag brevid mig och givetvis musik i små öronen mina. Imorgon kommer pappa och farmor hit, så vi ska passa på att hälsa på min faster i Granloholm över en fika och lite surr, blir mycket trevligt. Efter jobbet idag åkte jag ner på stan och mötte upp min finaste lillan, Lina. Vi tittade lite på stan innan vi avrundade med en fika, hon tog bussen hem till Bredsand och jag mot Skönsberg, ätit en god middag och njutit av Joels närhet som jag tänker fortsätta med. 
 
Återkommer. Puss!